|
|
|
Myli państwo. Zróbmy coś aby fontanna zaczęła działać... przebywa tam sporo ludzi, byłoby naprawdę przyjemnie usiąść przy działającej fontannie, tym bardziej że pogoda sprzyja.....
Wystosujmy jakąś petycję do naszego prezia albo coś w tę mańkę....co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja mogę pożyczyć do naprawy klucz francuski
|
|
|
|
|
Mam wrażenie że przeczytałeś sam temat
|
|
|
|
|
CYTAT Mam wrażenie że przeczytałeś sam temat tak, sam przeczytałem temat - nikt mi w tym nie pomagał tylko co z tego? |
|
|
|
|
zrzućmy sie najlepiej szybciej pójdzie ..za naprawą oczywiscie
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
Mam wrażenie że sam przeczytałeś temat
Mam wrażenie że przeczytałeś sam temat Nie widzisz różnicy? To jaja ogól i wracaj do przedszkola |
|
|
|
|
Ja nie widzę żadnej różniczki
Już sie pokornie golę i śpiewam "jestem sobie przedszkolaczek.." Odmieńcu-pobawimy się razem w pociąg? CYTAT myli państwo myli się dziś-umyją się takze jutro, a przy okazji ogolą Ps. (żeby było w temacie) Fontanna dziś zostanie naprawiona, a jutro jakiś palant będzie się w niej kąpał na waleta Nie chcę znów tego widzieć |
|
|
|
|
i będą po nocach siedzieć, pić, stosunki uprawiać itd.
spać nie da się w takich warunkach @czeko - a co to za zabawa w pociąg ? |
|
|
|
|
pewnie w kolejarza w czekoladowe oko
|
|
|
|
|
Co Slavomirze.. zły dotyk boli całe życie?
Tak mi przykro |
|
|
|
|
"czekolada" mistrzyni riposty i zabawy w pociąg
a i o francuzie (klucz) differenta też miałaby cuś do powiedzenia |
|
|
|
|
W kazdym normalnym miescie w naszych okolicach ( Tarnobrzeg , Sandomierz , Janów Lubelski ) fontanny działa , sa zadbane i gromadza wokol siebie wielu mieszancow i turystów . Niestety naszą betonową wiochę zamieszkuja same buraki niszczacy fontanne i wladze nie dbajace o nic i majace w dupie dobro naszej miesciny .
|
|
|
|
|
Każde normalne miasto ma piękny park nie tylko z fontanną,ale i z ławkami,uliczkami,a nie kupa drzew!a żeby usiąść to trzeba pół kilometra przejść! Na szczęście moje modły zostały wysłuchane i stalowowolski park przechodzi ,,remont,,więc może i fontannę naprawią!!
|
|
|
|
|
Może włączą na Dni Stalowej Woli, kiedy będą zabawy, ale co z tego, jeśli jest zepsuta?
Miasto wydaje pieniądze na budowę str(um)yczka w parku obok szkoły muzycznej, a ewidentnie widać, że więcej ludzi gromadzi się przed MDK, bo tam jest miejsce spotkań, tam mieszkańcy umawiają się przez Internet - a dlaczego? To miejsce unikalne, nasze centrum kultury! Są kamery, a mimo wszystko ktoś niszczy fontannę. Może zainstalujmy je na blokach? Jestem za naprawą fontanny i niebudowania str(um)yczka, by było blisko do Urzędu Miasta na przerwie. CYTAT ale i z ławkami,uliczkami,a nie kupa drzew! W czym przeszkadzają ci drzewa? To dodatkowy atut! Park to takie miejsce, gdzie są drzewa! |
|
|
|
|
CYTAT \"czekolada\" mistrzyni riposty i zabawy w pociąg a i o francuzie (klucz) differenta też miałaby cuś do powiedzenia o ty skur...nie won mnie stąd... kąpać mu się w fontannie zachciało. może jeszcze będzie wodę ukradkiem nocą wynosił łapy precz od wody! i czekolady |
|
|
|
|
CYTAT a i o francuzie (klucz) differenta też miałaby cuś do powiedzenia a może by i miała, chyba Cię nic nie ciśnie z tego oto powodu?? Idź się lepiej wydeBilować na lato |
|
|
|
|
jesli dla ciebie skur...nie fontanna jest łazienką, to pewnie internet jest dla ciebie klozetem a słodkości mi nie zbronisz
|
|
|
|
|
CYTAT jesli dla ciebie skur...nie fontanna jest łazienką, to pewnie internet jest dla ciebie klozetem a słodkości mi nie zbronisz jak się nie potrafi poprawnie założyć tematu to tak bywa w nagłówku jest "naprawmy fontannę" ale widzę, że błąd to jest - bo powinno być "naprawcie mój mózg" proponuje trepanację czaszki i wypełnienie pustej przestrzeni watą lub trocinami - zmiany na lepsze nie będzie ale za to efekt echa zniknie. |
|
|
|
|
Drzewa nie przeszkadzają mi w niczym,uwielbiam las,ale w parku jest ich stanowczo za dużo!!
|
|
|
|
|
Czekolada chłopie! Ty masz istne rozdwojenie jaźni!
Different a znasz znaczenie słowa parafraza? |
|
|
|
|
CYTAT Drzewa nie przeszkadzają mi w niczym,uwielbiam las,ale w parku jest ich stanowczo za dużo!! Park ma to do siebie, że rosną w nim drzewa. |
|
|
|
|
CYTAT Czekolada chłopie! Ty masz istne rozdwojenie jaźni! Different a znasz znaczenie słowa parafraza? a Ty - ironia ?? |
|
|
|
|
CYTAT zrzućmy sie najlepiej szybciej pójdzie ..za naprawą oczywiscie Jak już naprawicie fontannę,dorzucę się do jej uruchomienia.Dam dwa wiadra wody. PS.Nie pierwszy to pomysł kiedy pieniądze wyje@#ano w błoto. Nie ostatni też,o czym świadczy budowa "rzeki" w miejskim parku. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Czekolada chłopie! Ty masz istne rozdwojenie jaźni! Nieogoleńcu,powiem Ci w sekrecie,że jak na faceta to niezła dupa ze mnie |
|