|
|
|
gdzie w stalowej woli może pracę znaleźć doradca zawodowy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tylko w urzędzie pracy ale tam póki co zwalniają więc nigdzie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
bo użąd pracy jest po to aby te panie co tam pracują nie były bezrobotne , a i tak bys sie nie dostał bo przyjmują tylko w pierwszej max 2 lini pokrewieństwa
Awwf |
|
|
|
|
Tomik, widocznie rodziny tych pań potrafią bezbłędnie napisać chociażby słowo "urząd pracy".
|
|
|
|
|
Powiatowy Urząd Pracy to jakaś paranoiczna instytucja...
Dlaczego i po co jest utrzymywana (oprócz miejsc pracy dla tamtejszych dłubaczy w nosie) tego nikt nie wie... Kiedyś wszedłem chcąc o coś zapytać, wredne babsko żując jakiś pokarm wymamrotało ze złością, że jej przeszkadzam i kazało czekać 15 min na korytarzu aż skończy swój posiłek. Wszedłem jeszcze raz po kwadransie - z pogardą poinformowało mnie, że "nie wiem i proszę pytać za tydzień" - takie to są zazwyczaj wyniki wizyty w PUPie.... Eeehh ten kabaret nie może trwać tak długo... Przecież oni tam nawet nie udają, że coś robią...??? Koleżanka ostanio kupowała krzyżówki bo mówi że w urzędzie pracując można zwariować z nudów!!!?girl: |
|
|
|
|
Jak chcesz komuś doradzać skoro sama nie wiesz nic Ja wiem ale nie powiem
|
|