|
|
|
Dlaczego????
Proszę o merytoryczną odpowiedż na publicznym forum tego portalu! (czyżby kapłani egipscy , którzy przekazali Herodotowi mądrość/500 lat przed Chrystusem/ , że - z pożywienia powstają wszystkie choroby ludzkie , byli głupcami , czy może,komuś , coś współcześnie porypało się we łbie...) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eee a jesteś pewien że zniknął??
Kiedy go dawałeś i gdzie. up. widze że admin go zablokował więc pytaj sm "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
O nic pytać nie będę.
Bo ja - MIŁOŚĆ i tak kocham głupoli świata tego , bez względu na okoliczności. Wiem , że Wszyscy Stanowimy Jedno! I to jest najważniejsze... |
|
|
|
|
Zaprawdę powiadam wam !
MIŁUJMY SIĘ! :) |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego???? Proszę o merytoryczną odpowiedż na publicznym forum tego portalu! Potrafisz przeżyć/żyć*[Bez głupich skojarzeń _ proszę] bez odżywiania/pożywiania się...Jak historia pokazuje,nigdy nie brakowało popaprańców/waryjatów vs wszelkiego dziadostwa które propaguje/szerzy jakieś swoje teorię/wizje,zapewne myśląc ze trafiają lub znajdą jakiś podatny grunt i zyskają szeroką albo nieco mniejszą grupę,kandydatów którym można wyprać mózg...Ty sam jesteś dowodem że poddałeś sie zabiegowi/wpływi niezłego skutecznego prania mózgu przez media... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Nic nie jest złe , nawet twój post.
To kwestia interpretacji. Ty widzisz tak , jak "widzisz". Każdy inny widzi to inaczej. Nie ma dwóch takich samych interpretacji , ale jest Prawda , której nie da się udowodnić , ani obalić. Ona po prostu jest. W tym przypadku jest , tak jak w tytule wątku , czy ci się to podoba czy nie. Ja już to wiem , bo nauczyłam się myśleć... (kto dużo czyta , dużo wie. kto czyta kluczem , wie więcej) |
|
|
|
|
CYTAT ale jest Prawda,której nie da się udowodnić,ani obalić. Ona po prostu jest. W tym przypadku jest,tak jak w tytule wątku,czy ci się to podoba czy nie.Ja już to wiem,bo nauczyłam się myśleć... (kto dużo czyta,dużo wie.kto czyta kluczem,wie więcej) 1 _ Człowiek musi jeść,a cóż jest to prawda => a co on je To jego prywatna sprawa i technik żywienia,raczej tego nie zmieni 2 _ Nikt nikomu na siłę,jedzenia nie wpycha do buzi... 3 _ A poza tym myślenie,nie jest twoją najmocniejszą stroną,a stwierdzam to z przykrością... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|