|
|
|
Witam! Chcę się dowiedziec gdzie w Stalowej i okolicach fachowo
prostują felgi aluminiowe i jaki jest koszt mniej wiecej takich uslug ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"fachowo" - dobre
Zapomnij, że ktokolwiek w Stalowej zrobi coś fachowo z felgą. Co do samego prostowania szukaj w Rzeszowie. |
|
|
|
|
tak żle jest ??!! Ale żeby do Rzeszowa odrazu ??!!
ja niechce prostowac felg 20 cali od super wozu !! |
|
|
|
|
hej.jedz do sandomierza ,nie pamietam dokladnie adresu(bo dawno to było) ale gdzieś na al. krakowskiej(w lewo jadąc od stw) niedaleko starego miasta,zjazd w brame taki lekko w dół,coś z niebieskim kolorem ta firma, wulkanizacje tam tez maja itd.,w hu opon na placu zawsze było.
a jak masz bardzoooo zje...ną felge której u siebie nie zrobi to gosć ma jakies kontakt w kielcach gdzie wysyła(bez kasy od ciebie) i gosc mu tam robi, pozdro |
|
|
|
|
No u nas niestety nikogo nie ma dobrego w prostowaniu jędruch i na nisku za bp i pewnie corado.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Witam
A felgi stalowe można gdzies w Stalowej wyprostować ?, Skoro aluminiowe to jest jakaś skomplikowana technologia to stalowe ktoś pewnie prostuje. Jeżeli ktos ma namiary to poproszę. Mam jedną felgę do sprawdzenia - spotkała się z ogromną dziurą w drodze. |
|