|
|
|
Szukam pilnie sprawdzonego i dobrego mechanika do Renault Megane (najlepiej w okolicy Rozwadowa.
Mile widziane namiary też na kogoś kto zajmuje się elektorniką samochodową. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
od renaulta to masz tak, jadac od rozwadowa po prawej stronie Tabor na przeciwko komisu Godawskiego, albo jakies 200-300m dalej tez po prawej stronie ostatni dom przed wieza cisnien tam tez gosc robi renaulta. Od elektroniki to kiedys przy rondzie w rozwadowie na komisie za Napierałą gość dobrze robił elektronike.
|
|
|
|
|
Nie na temat. Jacek
|
|
|
|
|
jest piękna niedziela idz sie tygrysku pomodlić do kościoła - tam dostaniesz wytyczne
a z renówką jak z każdym innym Tabor poradzi sobie bez problemu |
|
|
|
|
//moderowano/ - zubrstw - post nie na temat
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Tylko nie Tabor,jak zaprowadziłam auto to skasowali mi auto na 3 tys,zanim znaleźli usterke wymienili mi wszystkie uszczelki w aucie i czesci które podobno rozlatywały sie w rekach,auto 6 lat przebieg 120 tys,a z zaprowadziłam z drobnym przeciekiem oleju.Nie polecam bo sa bardzo drodzy.
|
|
|
|
|
polecam p.Paterka,na wylocie z rozwadowa na obwodnicę na agatówce.
|
|
|
|
|
Takie polecanie to jak wróżenie z fusów (w dodatku śmierdzi autoreklamą). Konkrety piszcie !
Co takiego uczynił, że go polecacie, ile wziął za robotę, co zrobił, jak zrobił, jaki ma sprzęt, jaką wiedzę, koniecznie www (nikt nie będzie dzwonił, żeby zapytać czy np. ustawia zbieżność blokując kierownicę i czy daje wydruk) ! |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Takie polecanie to jak wróżenie z fusów (w dodatku śmierdzi autoreklamą). Konkrety piszcie ! Co takiego uczynił, że go polecacie, ile wziął za robotę, co zrobił, jak zrobił, jaki ma sprzęt, jaką wiedzę ! i czy ma stronę www, kto ją wykonał (oczywiście portfolio wykonawcy niezbędne), czy podaczas naprawy sprawdza: świeżość powietrza w kołach, stopień zużycia opon, stan płynu hamulcowego, stan płynu chłodniczego, żarówki, twardość i stopień zużycia foteli, czy pióra wycieraczek są w dobrym stanie itd. itp. ale najważniejsze: czy bada stan umysłowy klienta! Jeśli tak, to ma tygrysku złą wiadomość dla Ciebie. Żaden, powtarzam żaden mechanik nie przyjmie od Ciebie zlecenia naprawy/przeglądu - jesteś kretynem, wiem że to mocne słowa ale czas najwyższy abyś się z tym pogodził. |
|
|
|
|
Takie rzeczy jak oddanie klientowi umytego samochodu, gratis sprawdzenie ciśnienia etc. to tylko dobrze świadczą o podejściu do klienta i o profesjonalizmie, rezerwacja terminów online, poczekalnia z wifi, ciasteczkami, kawą herbatą, dla dzieci kącik do zabawy - pomysłów i możliwości jest mnóstwo.
Warto brać przykład z najlepszych. W większych miastach o klienta się dba, taki zakres usług jest czymś normalnym i nie wywołuje zdziwienia. A tutaj polecacie jakiegoś heńka podmaślaka, tuż za rogiem ... ale co gdzie jak, z czym ? Widmo, nemo. |
|
|
|
|
CYTAT Takie rzeczy jak oddanie klientowi umytego samochodu, gratis sprawdzenie ciśnienia etc. to tylko dobrze świadczą o podejściu do klienta i o profesjonalizmie, rezerwacja terminów online, poczekalnia z wifi, ciasteczkami, kawą herbatą, dla dzieci kącik do zabawy - pomysłów i możliwości jest mnóstwo. Jak ktoś ma nastoletnie auto kupione na kredyt to ma daleko w dupie czy wyjedzie umyte z warsztatu.
Warto brać przykład z najlepszych. W większych miastach o klienta się dba, taki zakres usług jest czymś normalnym i nie wywołuje zdziwienia. A tutaj polecacie jakiegoś heńka podmaślaka, tuż za rogiem ... ale co gdzie jak, z czym ? Widmo, nemo. Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Widzisz, nie ma znaczenia czy to jest nówka mercedes za 300 tys. czy 30 letni "złom". Poziom obsługi jednego i drugiego klienta powinien być identyczny.
Ale jeśli ktoś ma w dupie klientów, niech dalej będzie "tym za rogiem, przed stodołą". Będziemy takich piętnować przy każdej okazji, wytykając im brak profesjonalizmu, partactwo, chcą to niech się bronią - proszę bardzo. |
|
|
|
|
A my będziemy piętnować portal na którym w ogłoszeniach umieszczane są zdjęcia powszechnie uznawane za nieprzyzwoite.
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
To nie portal, tylko użytkowników, stalowowolan. Naszych sąsiadów, znajomych etc.
|
|
|
|
|
CYTAT oddanie klientowi umytego samochodu, gratis sprawdzenie ciśnienia etc., rezerwacja terminów online, poczekalnia z wifi, ciasteczkami, kawą herbatą, dla dzieci kącik do zabawy - pomysłów i możliwości jest mnóstwo. Tygrysku, a burdel dołożyć gratis to nie łaska? Laseczka w pokoju zabaw dla dorosłych, maczo umięśniony, niespocony,pachnący i wydepilowany-dla klientki znudzonej naprawą swojego 30-sto letniego kaszlaka? Otwórz taki zakład-przyjadę podpompować koła, tylko pamiętaj o zajebistym facecie dla mnie, bo mogę być niecierpliwa. Zarobisz krocie. Btw.nic Ci na łeb nie spadło z podnosnika,jak pilnowałeś swojego rupiecia? |
|
|
|
|
:
CYTAT auto na 3 tys,zanim znaleźli usterke wymienili mi wszystkie uszczelki w aucie i czesci które podobno rozlatywały sie w rekach,auto 6 lat przebieg 120 tys,a z zaprowadziłam z drobnym przeciekiem oleju.Nie polecam bo sa bardzo drodzy. ewcia 120 tysiecy to ono miało po dwóch latach, jak się kupuje szrota z zagranicy cofniętego o drugie tyle co ma na liczniku to się nie dziw że się wszystko sypie. Ja proponuje aso renault jedyne miejsce które spełnia kryteria tyrgryska. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
tak tygrysku , kaweczka ,ciasteczka i do tego dupeczka, nawet dwie jedna do umawiania online, a zapłacić bys chciał tyle co w stodole... laj koniku laj laj
|
|
|
|
|
I tak wszystkie auta skończą na WTÓRSTALU , więc nie wiem poco ta kłótnia - dla kawałka blachy?
|
|
|
|
|
CYTAT Takie polecanie to jak wróżenie z fusów (w dodatku śmierdzi autoreklamą). Konkrety piszcie ! Co takiego uczynił, że go polecacie, ile wziął za robotę, co zrobił, jak zrobił, jaki ma sprzęt, jaką wiedzę, koniecznie www (nikt nie będzie dzwonił, żeby zapytać czy np. ustawia zbieżność blokując kierownicę i czy daje wydruk) ! Co takiego uczynił ? Uczynił grymas na twarzy godny polecenia, ile wziął za robote ? tyle co było uzgodnione przed robotą, co zrobił ? wielkie oczy, jak zrobił ? o tak :, jaki ma sprzęt ? nie wypada pytać o takie sprawy, jaką wiedze ? musimy wysłać go na teleturniej 1 z 10, wtedy poznamy odpowiedz. Tygrysek 11 w trosce o Twoje zdrowie psychiczne, polecam Ci kupić wygodne buty i zapomnieć o motoryzacji. |
|
|
|
|
Nie na temat. Jacek
|
|
|
|
|
//moderowano
zbędny post, nie związany z tematem - SM |
|
|
|
|
CYTAT Na miłość ... płacę Tygrysie, nie powinno być za , zamiast na? czasem? Czyli jest szansa,że zostaniesz w Lublinie Cieszymy się wszyscy.Już otwieram winko Mam nadzieję,że trafisz w czwartek na swojego gwałciciela,życzę Ci,żeby porządnie wytarmosił i przetrzepał .... kieszenie. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czyli jest szansa,że zostaniesz w Lublinie Cieszymy się wszyscy.Już otwieram winko Mam nadzieję,że trafisz w czwartek na swojego gwałciciela,życzę Ci,żeby porządnie wytarmosił i przetrzepał .... kieszenie. od kiedy pijasz wino ? |
|
|
|
|
jest nadzieja że zmęczony trasą i stresem czy aby koło nie odpadło przed lublinem tygrysek zatrzyma się na znanym i przyjemnym parkingu, być może da upust nagromadzonej od lat "energii" i wróci będąc już innym człowiekiem oby tylko nie wyskoczył z dynamometrem bo skończy się jak w filmie i nawet panadol mu nie pomoże...
|
|
|
|
|
CYTAT od kiedy pijasz wino ? Od wielkiego dzwonu Na okoliczność lubelskiego gwałtu, napiję nawet i bełta z Twojej osobistej pędzarni,Odmieńcu Już się nie moge doczekać tej relacji... Tajgerze-nadawaj onlajn ze specjalnie przygotowanego dla Ciebie pokoju zwierzeń.Podziel sie również opinią o specjalnie upieczonym, na okolicznosć Twojej jakże fascynującej pielgrzymki, ciastku (koniecznie sprawdź,czy nie ma w nim jakiegoś środka na przeczyszczenie - czego Ci gorąco i szczerze życzę ) |
|