Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola/Zarzecz Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jakiego dentyste mozecie polecic dla piecioletniego chlopca bardzo bojacego sie dyntysty?
PawloSt |
|
|
|
|
PawloSt |
|
|
|
|
Z moja Córeczką mamy bardzo dobre doświadczenia z Panią stomatolog Chmielewska Cisłak. Pierwszy raz byłem z dzieckiem w wieku 4 lat, stomatolog zwróciła uwagę, ze to trochę za późno. Ale borowanie okazało się zabawnym poszukiwaniem robaków. Najważniejsze o czym mi stale przypomniała Pani stomatolog to to, żeby do dziecka nie mówić "Nie bój się", bo wtedy dziecko myśli ze powinno się bać.
|
|
|
|
|
Najlepszym dentysta od dzieci jest Trafidlo.wiem co mowie bo bylam z synem u trzech dentystow i niestety za nic w swiecie moje dziecko nie chcialo otworzyc buzi.dopiero u TrsafidLo stal się cud.Nie mam już problemu z zebami mojego dziecka.polecam.jedymym minusem sa dlugie kolejki na wizyte,ale warto poczekac.
|
|
|
|
|
moze powieje krypto reklama , ale naprwade gosc /Trafidło/ ma podejscie do klienta Polecam, jeden minus dlugi czas czekania,
|
|
|
|
|
A czy p. Trafidlo przyjmuje w tym nowym gabinecie przy ul.poniatowskiego jadac w kierunku rozwadowa po prawej stronie?
PawloSt |
|
|
|
|
wlasnie tam po prawej stronie w kierunku rozwadowa , ja rejestrowalem sie przez internet , nie musisz dzwonic zalatwilem wszystko bezbolesnie jestem juz po pierwszej wizycie podaje ci donosnik do strony http://www.piotrtrafidlo.pl/formularz-wyslano.html
|
|
|
|
|
Dzieki bardzo za odpowiedzi
PawloSt |
|
|
|
|
Nie wiem czy już się zdecydowałaś na stomatologa ale ja chodziłam z synem do Patrycji Bandasiewicz w Dentesie, świetne podejscie pierwsza wizyta polegała na zapoznaniu sie dziecka z gabinetem, sprzętem itd zero pośpiechu i pełne zrozumienie- do tego oczywiście kolorowe plomby, które syn wybierał jak tylko usiadł na fotelu
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
poprawka- zdecydowałeś*
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Pan stomatolog Piotr Trafidło- ktoś napisał że długie terminy tak to prawda. Będąc w dniu 17.04 mam wizytę na początek czerwca. Ale to chyba o czymś świadczy prawda? Ja jestem bardzo zadowolona a wcześniej sama się bałam dentystów. Nie mówiąc już o mojej 4 letniej córze która widząc dentystę wpadała w furię. A tam napraawde zachowuje się jak zaczarowana. Uważam że nie ma lepszego dentysty do dzieci. Takie jest moje zdanie. spróbuj a naprawdę nigdzie indziej już nie pójdziesz.
|
|
|
|
|
CYTAT Pan stomatolog Piotr Trafidło- ktoś napisał że długie terminy tak to prawda. Będąc w dniu 17.04 mam wizytę na początek czerwca. Ale to chyba o czymś świadczy prawda? Świadczy to o tym, że ma niski kontrakt z NFZ. Boje się otworzyć lodówkę żeby z niej trafidło nie wyskoczył.
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Właśnie a jak on przyjmuje prywatnie czy na NFZ?
|
|
|
|
|
Pan Trafidlo przyjmuje tylko prywatnie.
|
|
|
|
|
Proszę o nieobrażanie innych (prawdziwych doktorów, którzy ciężko się uczyli by być doktorem) w swoich wypowiedziach i rozważne stosowanie słowa "doktor".
Lekarz - stomatolog. Na tym etapie zatrzymuje się większość STOMATOLOGÓW. Doktora - stomatologa w Stalowej nie znam. |
|
|
|
|
jakie są ceny u p. Trafidło? Chodzi mi o leczenie mleczaków, lakierowanie itp.
|
|
|
|
|
Odpowiadam SM:
Miło mi jest przedstawić Ci Panią Doktor Agnieszkę Chmielewską Cisłak, Panią Doktor Martę Chmielewską, Pana Doktora Marcina Kicińskiego - tych znam bo się leczę w Novamedzie Jeżeli dla Ciebie uzyskanie tytułu lekarza stomatologa jest zatrzymaniem się w rozwoju, to gratuluję - ty pewnie masz tytuł Profesora. A dodatkowo to chciałem Pozdrowić doktora Trafidlo. Nie wiem kiedy leczy ludzi bo non stop klepie na forum Stalowego Miasta. Reklama dźwignią handlu. Ups… ale, przecież tu się nie o handel chodzi ,ale o zdrowie. |
|
|
|
|
CYTAT Odpowiadam SM: Miło mi jest przedstawić Ci Panią Doktor Agnieszkę Chmielewską Cisłak, Panią Doktor Martę Chmielewską, Pana Doktora Marcina Kicińskiego - tych znam bo się leczę w Novamedzie Jeżeli dla Ciebie uzyskanie tytułu lekarza stomatologa jest zatrzymaniem się w rozwoju, to gratuluję - ty pewnie masz tytuł Profesora. A dodatkowo to chciałem Pozdrowić doktora Trafidlo. Nie wiem kiedy leczy ludzi bo non stop klepie na forum Stalowego Miasta. Reklama dźwignią handlu. Ups… ale, przecież tu się nie o handel chodzi ,ale o zdrowie. Nikt z wymienionych nie jest doktorem. |
|
|
|
|
Nie chce mi sie brac udzialu w pustej paplaninie . Niech nas rozsądzi wujek Google.
http://novam(...)z-zespol Dziękujemy Ci wujku Google. |
|
|
|
|
Waserwaga - zwracam honor
Zatem witamy doktorów: - Agnieszka Chmielewska – Cisłak - Marta Chmielewska - Marcin Kiciński - Ewa Żak Cała reszta wymieniona w tym wątku NIE JEST (póki to) DOKTORAMI. Jest lekarzem stomatologii (nie mylić z lekarzem medycyny). Miło, że mamy tylu doktorów w mieście Tak jak magister nie jest doktorem, tak jak licencjat nie jest doktorem, tak lekarz stomatologii doktorem również nie jest. |
|
|
|
|
Czy ktos sie orientuje jakie sa ceny przy leczeniu zebow mlecznych u pana Trafidlo??
|
|
|
|
|
Nie polecam Pana T. gdyż zęby małych dzieci są niestarannie leczone i od razu zaklejane. Plomby szybko wypadają, a koszt to około 50-70 zł za około 5 minut pobytu dziecka na fotelu. Czasem już podejrzewałam, że wcale nie dotyka wiertłem zębów bo to nie możliwe żeby maluchy nic nie czuły.
|
|
|
|
|
Ja polecam Małgorzatę Hajduk- Nalepę z Dentiki , super łagodne podejscie do dziecka ;)
|
|
|
|
|
http://kadent.dentysta-stomatolog.com/
polecam bardzo miła i sympatyczna pani doktor chodzę do niej z dwójka dzieci i sama też;-) |
|
|
|
|
ponawiam ale pytam dla doroslego ktos z was byl u dentysty pana Trafidlo ? jak oceniacie jego prace nad ząbkami ?
|
|
|
|
|
Nie polecam... potrafi leczyć zdrowe zęby, plomby wypadają :( Moi znajomi również mają takie same zdanie. Warto pójść do niego na przegląd a potem do innego dentysty niech potwierdzi, które zęby faktycznie są do leczenia. Polecam Agatę Mazur.
|
|