|
|
|
Mam pytanie gdzie jest najlepszy w okolicy dermatolog ? im wiecej informacji tym lepiej dzieki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam pania Pilat przyjmuje w Medicum...
|
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie gdzie jest najlepszy w okolicy dermatolog ? im wiecej informacji tym lepiej dzieki. NA BIAŁYCH DOMACH , JEST WSPANIALA PORADNIA DERMATOLOGICZNA - WIESŁAW KOWSKI , DOBRY JEST Moderowano przez: Kamil Nie piszemy wielkimi literami.
|
|
|
|
|
tarze polecam Kowskiego miałam problem z włosami i trafił w dignoze dzięki temu teraz mam bujna czuprynę
bzzzzzz |
|
|
|
|
Pan Wiesław Kowski, w moim przypadku zawsze dobra diagnoza za pierwszym podejściem.
POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
|
|
Tylko L. Kałdan. Prywatnie przyjmuje we wtorki i czwartki, ale możesz zadzwonić i umówić się na inny dzień, skoro to pilna sprawa.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Witam, wie ktoś gdzie przyjmuje teraz Irena Serówka? kiedyś przyjmowałam w pawilonach przy cechu rzemieślinka w okolicach hali ale już tam jej nie ma, podany numer w google nieaktualny........ a jeśli nie Serówka to może jakiś inny dermatolog, chciałam iść na nfz, a ile w ogóle kosztuje wizyta u dermatologa prywatnie? mam problem z odciskami na palcach, chciałabym je jakoś zniwelować.
|
|
Dołączył: 29 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dr. Serówka przyjmuje teraz u Goli w Poradni Leczenia Osteoporozy przy Wojska Polskiego.
|
|
|
|
|
Ok , dzięki za info
|
|
|
|
|
A leczył się ktoś u Pani Hereckiej-Solarz? Jak ją oceniacie? Ja poniedziałek mam wizytę i szczerze mówiąc trochę się stresuję, że trafię na jakąś pijawkę, której zależy tlko na pieniądzach, a pacjeta ma w czterech literach...
|
|
|
|
|
a ja myślę że najlepszy dermatolog to Maciąg ( jest ordynatorem w szpitalu) przyjmuje prywatnie jak i państwowo
|
|
|
|
|
Ma ktos kontakt do Maciaga?
|
|
|
|
|
CYTAT A leczył się ktoś u Pani Hereckiej-Solarz? Jak ją oceniacie? Ja poniedziałek mam wizytę i szczerze mówiąc trochę się stresuję, że trafię na jakąś pijawkę, której zależy tlko na pieniądzach, a pacjeta ma w czterech literach... w moim przypadku Panie Boże uchowaj ... |
|
|
|
|
W Stalowej nie ma dobrych dermatologow. Bylam juz u wszystkich i niestety mi nie pomogli :(
Kowski jest o tyle przyzwoity, ze nie jest ignorantem i nie zachowuje sie jakby pozjadal wszystkie rozumy. Z nim rzeczywiscie moglam porozmawiac o problemie, ale tez za wiele nie zdzialal. Dopiero w USA trafilam na (polskiego) lekarza, ktory postawil prawidlowa diagnoze i w ciagu miesiaca pozbylam sie dolegliwosci z ktorym stalowowolscy lekarze walczyli kilka dobrych lat. Tak czy owak, powodzenia! |
|
|
|
|
Maciag 605 930 321
polecam |
|
|
|
|
kowski
|
|
|
|
|
Ja od dawna chodze do Serowki. zawsze trafia z diagnoza a po za tym jak sie z nia rozmawia to widac ze zalezy jej na tym zeby pomoc pacjentowi, polecam. przyjmuje w przychodnii u Goli
|
|
|
|
|
Wedlug mnie jesli cos poważnego to unikaj lekarzy ze stalowej nie pomogą a raczej zaszkodza mówie to na własnym i mojego dziecka przykładzie spróbój dostać sie do lublina do doktor Pietrzak Aldona przyjmuje w szpitalu klinicznym w Lublinie albo Luxmed lublin mi pomogła albo gdzies w rzeszowie, stalowa to straszna lipa pozdrawiam
|
|
|
|
|
Zdecydowana wiekszość jest za Panem Kowskim, owszem miałam z nim do czynienia ale niestety mój problem powrócił stąd dla porównania diagnozy i leczenia chciałabym się wybrać do kogoś innego...
I teraz stawiam sobie pytanie Pani Serówka czy też Pani Hanna Pieprzny? Zależy mi na czasie więc wybiorę sie prywatnie... Opinia na temat Pani Serówki już sie pojawiła a co myslicie o Pani Pieprzny? Z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje |
|
|
|
|
Stanowczo polecam Leokadię Kałdan. Może nie zawsze jest "przyłóż do rany" dla pacjentów, ale ma wiedzę jak mało który lekarz w Stalowej Woli. Wizyty też nie są najtańsze, ale zawsze trafia z diagnozą, nawet w przypadku najrzadszych i najdziwniejszych chorób. Co ważne, często prowadzi leczenie przy użyciu niedrogich, ale skutecznych leków.
|
|
|
|
|
CYTAT Stanowczo polecam Leokadię Kałdan. Może nie zawsze jest \"przyłóż do rany\" dla pacjentów, ale ma wiedzę jak mało który lekarz w Stalowej Woli. Wizyty też nie są najtańsze, ale zawsze trafia z diagnozą, nawet w przypadku najrzadszych i najdziwniejszych chorób. Co ważne, często prowadzi leczenie przy użyciu niedrogich, ale skutecznych leków. Przestraszyłam się bo po przeczytaniu tego co wyzej zacytowałam wyobraziłam sobie Panią, która naskoczy na mnie zaraz po odebraniu telefonu...A tu taka miła niespodzianka, właśnie umówiłam się na wizytę;) Tylko mam pytanie w związku z tym cennikiem? |
|
|
|
|
moze ktos polecic dermatologa dzieciecego takiego co sie zajmuje maluszkami po 7m zycia
|
|