|
|
|
Jak w temacie!!!
Nie miałam jeszcze do czynienia ze stomatologami w stalowej woli, wiec nie mam pojęcia w które drzwi stukać proszę o pomoc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam piotrtrafidlo.pl tylko dluga kolejka .Mlody Stomatolog...
|
|
|
|
|
Ja polecam Ewę Gola... przyjmuje na Jana Pawła II... ;)
|
|
|
|
|
Nie wiecie może czy numer telefonu do gabinetu pani Ewy Goli zmienił się? Może jest na jakimś urlopie? Próbuję dzwonić od dwóch dni bez skutku. Nikt nie odbiera.
|
|
|
|
|
ja też polecam Szoje.
|
|
|
|
|
Też polecam Szoje,bardzo dobry i sprawny fachowiec, ale trzeba się uzbroić w cierpliwość bo wyznaczona godzina oznacza początek oczekiwania na wizytę, co może potrwać nawet 2 godz (w skrajnych przypadkach). No i nie ma umowy z NFZ więc wszystko jest płatne.
|
|
|
|
|
Ja chodzę od przeszło roku do Pani Anny Bojarczuk-Smolińskiej
i jestem zadowolona. Miła, fachowa obsługa i ceny przystępne na każdą kieszeń. Wyleczyła mi dwie szczęki i do dzisiaj nie mam żadnych problemów. Tu masz namiary: ul. Ofiar Katynia 57 (plebania kościoła Św. Trójcy przy cmentarzu, łatwo trafić są strzałki i baner reklamowy) tel. 502 105 862. Czasem trzeba trochę poczekać na wizytę, bo ma sporo pacjentów ale to świadczy o tym, że naprawdę dobrze robi zęby, dlatego polecam. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
A najstarszym wypełnieniem dentystycznym był "pszczeli kit"
To chyba za czasów Rzymian, czy w dzisiejszych czasach jakiś stomatolog by podołał takiej technice? |
|
|
|
|
Polecam Piotra Trafidło.
|
|
|
|
|
Dla jednych wystarczą wakacje na balkonie. A inni lecą na karaiby.
Wszystko ma swoją ceną. Są tańsi, oczywiście. Chcecie to sobie tam zęby "leczcie". |
|
|
|
|
zgadzam się z tobą , co do tych wakacji ale za taką samą usługę , w takiej samej jakości po co przepłacać.
Jakość napewno idzie z ceną ale bez przesady. A jak ktoś bierze dużo mniej za usługę to nie znaczy , że robi gorzej, bo też jest wykształcony i ma doświadczenie. |
|
|
|
|
ja także polecam pana W. Szoje może nie jest młody ale za to lubi ... młode.
dobrze robi zęby i nie tylko.... protezy także |
|
|
|
|
Ja chodzę od dobrych 2 lat do p.Marty Zawół-Brulińskiej Jest dobra w tym co robi, bezboleśnie i kiedy Cię zaboli przestaje robić na chwilę
|
|
|
|
|
Polecam Gabinet Szoji na Alei Jana Pała a konkretnie Panią Anie
|
|
|
|
|
nie rozumiem.u Szoji sa jakies inne panie co lecza zeby?
|
|
|
|
|
Ja uwielbiam dr.zawol-brulinska ,przyjmuje na ul.poniatowskiego 3/18 ,jest super ma czas dla pacjenta,mila obsluga ,niedroga.Gabinet na wysokim poziomie,czysto.Szkoda tylko ,ze p.G... brak z nia zawsze milo i wesolo czeka sie na wizyte ,ale nowe panie tez sa Ok .Dr.uzywa wysokiej klasy materialow nie oszczedza na medykamentach ,zawsze mozna dostac probki past ,na wizyte nie czekasz dlugo ,z bolem zawsze cie przyjmie poza kolejnoscia.
|
|
|
|
|
hej ponawiam temat tyle że chciałbym się dowiedzieć który jest najlepszy chirurg stomatolog na wyrywanie ósemek ?
|
|
|
|
|
Kulig
|
|
|
|
|
nigdyniezapomne
[hej ponawiam temat tyle że chciałbym się dowiedzieć który jest najlepszy chirurg stomatolog na wyrywanie ósemek ?] Jeśli chcesz na NFZ to z czystym sumieniem polecam Macieja Wrońskiego, miałam usuwane dwie ósemki chirurgicznie i gdybym miała jeszcze raz usuwać to tylko u niego. Jeśli chodzi o leczenie również polecam. |
|
|
|
|
Polecam Ewe zielińska Narutowicza
|
|
|
|
|
CYTAT nigdyniezapomne [hej ponawiam temat tyle że chciałbym się dowiedzieć który jest najlepszy chirurg stomatolog na wyrywanie ósemek ?] Jeśli chcesz na NFZ to z czystym sumieniem polecam Macieja Wrońskiego, miałam usuwane dwie ósemki chirurgicznie i gdybym miała jeszcze raz usuwać to tylko u niego. Jeśli chodzi o leczenie również polecam. a wiesz może gdzie on przyjmuje i w jakie dni? może masz do niego nr telefonu? |
|
|
|
|
On przyjmuje codziennie, w przedszkolu na Poniatowskiego 33
Tutaj masz nr 694519664 |
|
|
|
|
T. Cubera ;-) nie drogi, konkretny
|
|
|
|
|
polecam dr Lorkowskiego. Bardzo dokładny i doświadczony dentysta i chirurg dentystyczny. Zanim do niego trafiłam zwiedzilam wiele innych gabinetow i niestety z marnym skutkiem. Plomby albo wypadaly albo nie mozna bylo nic ugryzc zębem. U tego dentysty zrobilam juz kilka zębow , zarowno ja jak i moi znajomi , i wszyscy zadowoleni. Przyjmuje obok jubilatu prywatnie.
|
|
|
|
|
A ja jestem ciekawa ile przeciętnie płacicie za plomby. Ja byłam w zeszłym tygodniu u dentysty i zostawiłam 110 zł za plombę bez znieczulenia. Dodam, że nie był to znaczny ubytek. Czy taka cena to standard?
|
|