|
|
|
Kto wie gdzie w mieście jest sklep z CB? Chodzi mi o taki w którym troche sie znaja i zestroją zestaw na miejscu, a nie tylko wydrukuja mi paragon.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Graboś ma drogo ale stroją u niego na miejscu, podejrzewam też że w romarze Ci zestroją w cenie radia.
|
|
|
|
|
CB radia są jeszcze w modzie że tak powiem? bo jakoś nie widuję już samochodów z 3 metrowymi antenami na dachu
:) |
|
|
|
|
Moda na cb już przeszła, ale dobre radyjko nie jest złe na trasie dalej pomoże teraz to moda jest na światła do jazdy dziennej nieważne czy z marketu za 90zł czy droższe philips ale musi być.
|
|
|
|
|
na podkarpaciu może i minęła ale na śląsku co drugi ma antene. Minęła za to moda na 3 metrowe anteny, teraz starcza dobra 80cm z cewką
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Swiatła dzienne i GPS'y też
:) |
|
|
|
|
kolego jak chcesz to kup sobie jakis zestawik fajny ktory ci odpowiada a co do strojenia to moge pogadac z kumplem to ci dostroi jak zamontujesz ewentualnie za jakas drobna oplata on moze zamontowac i puscic kable ze beda schowane pod tapicerka
czasami tu bywam |
|
|
|
|
kolego jadąc od policji na rondzie skręcasz w lewo jak pod basen i po lewej stronie masz sklep są tam radia i anteny przy zakupie koleś Ci odrazu zestroi i oczywiście doradzi.
|
|
|
|
|
CYTAT Moda na cb już przeszła, ale dobre radyjko nie jest złe na trasie dalej pomoże teraz to moda jest na światła do jazdy dziennej nieważne czy z marketu za 90zł czy droższe philips ale musi być. a to w ogóle było coś takiego ??? pierwsze słyszę , poza tym Phillips nie robi CymBał radia już ze 20 lat . Greg weż skorzystaj z szukajki temat odgrzewany co 2 miesiące a w tej "metropoli" nic sie nie zmieniło w tym zakresie swego czasu zastanawiałem się nawet nad otwarciem serwisu CB z prawdziwego zdarzenia ( sprzedaż-naprawa-montaż ) ale to chyba nie to miejsce ,chociaż kumple z całej Polski nie narzekają na kryzys i brak roboty . |
|
|
|
|
ja kupilem radio ostatnio w media expercie i tez zestroili mi na miejscu za 20zl chyba jak dobrze pamietam - ale dziala i bardzo fajnie sciaga pozdrawiam !!
|
|
|
|
|
mad dog przeczytaj uważnie, philips chodziło mi o światła do jazdy dziennej
|
|