|
![]() |
|
A jednak stało się...wracając po 15,30 do domu, zaszedłem po papier totaletowy do biedronki by nie latać za jedną rzeczą po sklepach. Przechodząc nierozglądając się po alejkach doszedłem do lodówki z nabiałem, po 2 stronie warzywa i nagle stało się.... qwa smrud jak cholera, tak waliło potem, nie wiem czy od klienta czy od pracownika no ale masakra..i pomyśleć że taki ktoś dotknie banana czy cos innego a ktoś inny to kupi i zje!! nigdy więcej BIEDRONKI...a ps. jeszcze jedno - oni w reklamie mówią ze na 10 produktów 9 z polski - nawet podróbki płynu do garów mają z bliskiego wschodu a co mówiąc o innych rzeczach...WASZ wybór róbta co chceta a za 20 lat tak jak w biedronce bedziecie stać w kolejkach ale w aptekach bo potrujecie się tym syfem
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jak widzę awatar zobowiązuje.
jeszcze jedna uwaga. Poprawna pisownia słowa opisującego niemiłą woń to "smród". Co do samej Biedronki, zlokalizowanej w wyżej wymienionym miejscu, lub jakiejkolwiek innej, w której byłam - nie mam zastrzeżeń. Jak ktoś wie, czego szuka, to znajdzie. Ty szukasz, jak widzę, tylko problemów i nawet to ci zapewnili. : ) Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
|
![]() |
|
No to wp....aj zdrową żywność z targowiska..
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
![]() |
|
Biedronka to ulubiony sklep polaków i złego słowa powiedzieć na niego nie można, tam jest wszystko najlepsze, bo kolorowe opakowania oraz ładne reklamy o tym przekonują
|
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Fankore, napisz jeszcze, że pod wiaduktem zesrał się mały pies, pan w autobusie miał brudne ręce a pracownik Statiol poszedł za myjnie zajarać. Chyba, że masz jeszcze inne równie ciekawe doniesienia?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Biedronka to ulubiony sklep polaków i złego słowa powiedzieć na niego nie można, tam jest wszystko najlepsze, bo kolorowe opakowania oraz ładne reklamy o tym przekonują Ironia czy sarkazm? |
|
|
![]() |
|
Mnie tam przekonała ich piosenka do reklamy!
Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Fankore, napisz jeszcze, że pod wiaduktem zesrał się mały pies, pan w autobusie miał brudne ręce a pracownik Statiol poszedł za myjnie zajarać. Chyba, że masz jeszcze inne równie ciekawe doniesienia? ![]() |
|
Dołączył: 27 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A w Tesco pierdła kasjerka
![]() killer |
|
|
![]() |
|
CYTAT ... zaszedłem po papier totaletowy do biedronki by nie latać za jedną rzeczą po sklepach. no i tym sposobem nie latałeś za jedną rzeczą po sklepie? |
|
|
![]() |
|
CYTAT ... i nagle stało się.... qwa smrud jak cholera, tak waliło potem, nie wiem czy od klienta czy od pracownika no ale masakra..i pomyśleć że taki ktoś dotknie banana czy cos innego a ktoś inny to kupi i zje!! nigdy więcej BIEDRONKI... nie widzę związku jaką masz pewność że w innym sklepie ktoś np nie wyciągnął gila i nie wytarł w twoje jedzonko ??? |
|
|
![]() |
|
CYTAT ..... a pracownik Statiol poszedł za myjnie zajarać..... Na Statoil jara sie w myjni (jest cieplej i nie pada podczas deszczu :-)))))) |
|
|
![]() |
|
KUPUJCIE W BIEDRONCE wasza sprawa! podzieliłem się z moją opinią na temat tego sklepu i moich wrażeń jak na 10 minutowy pobyt. Po 2 - wole dać zaropbić kobiecie która ma osiedlowy sklepik wszystko świeże i POLSKIE a nie kupować sera białego który powstał z resztek pozostałych po wyprodukowaniu pełnowartościowego sera białego!
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Haha, fankore, jesteś nieporadny myślowo w dość zabawny sposób
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
podałem przykład !! nie jadam syfu z tego miejsca! A teraz ludziska zabieram się do ciężkiej pracy bo obowiązki gonią! przy okazji skończe kawkę NIE z biedronki
|
|
Dołączył: 15 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dzizes fankore co ty palisz podziel sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT podałem przykład !! nie jadam syfu z tego miejsca! A teraz ludziska zabieram się do ciężkiej pracy bo obowiązki gonią! przy okazji skończe kawkę NIE z biedronki A tą kawę to pijesz Polską? Od Polskiego producenta? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Ta kawa z własnej uprawy ma się rozumieć,z ogródka bądz działki???
![]() |
|
|
![]() |
|
polska kawa lavazza albo inka może ? Andrzejek wpadnij do mnie na polska kawę tylko która to jest?
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
Ika99 chyba ta z zielonymi lisciami
![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
nie będę robić kryptoreklamy dla produktu ktory mi smakuje, a z tego co tam widziałem tej kawy TAM nie ma więc takiego smaku robiąc w biedronie zakupy nigdy nie zaznasz!!
|
|
|
![]() |
|
ja nie pije kawy ale ok
![]() ![]() p.s. i nie prawda że biedaki tam łaża widuje tam róznych lekarzy.pielęgniarki i inne osoby które stac na drozsze sklepy : ) nie słuchajce Jarka mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
zgodzę się produkują to znane marki! a teraz weź sobie produkt wyprodukowany dla sklepu np. SOK HORTEX oraz wyprodukowany dla biedrony SOK HORTEX najlepiej podobny smak bo takiego samego nie będzie nigdy i popatrz nie na producenta a na skład!! i mi odpowiesz dlaczego on jest robiony dla biedrony, a kosztuje tyle samo praktycznie co pełnowartościowy sok
|
|
|
![]() |
|
co do mięcha widziałem że firma J&B czy jakoś tak zaopatrywała się w sól tą do ulic - ostatnie programy Uwagi w TVN - a biedronka od nich mięcho bierze...
|
|