Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Witam
Ogrzewanie tylnej szyby jest totalna klapą. Grzeją tylko 3 ścieżki, reszta zapewnie przerwana. Mam pytanie. Jaki klej (nazwa ew. cena) jest najlepszy do tego typu napraw ? Czy już ktoś robił coś podobnego ? Można jakiś rad uzyskać. Oczywiście mądrych rad. Nie potrzebuje rad od przemądrzałych maniakalnych forumowiczów typu Luk. Pozdro i dzieki za odp Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Naprawiałem to ostatnio u siebie. Mam jeszcze nawet ten klej na zbyciu. Ale rozumiem, że nie jestes zainteresowany. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Nie dzięki.
Wystarczy, że ktoś normalny mi odpowie. Twoje wypociny jakoś mnie nie interesują. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Toś mu virus pojechał
|
|
|
|
|
Aaa wujek google nie wie?
:) |
|
|
|
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic384206.html
|
|
|
|
|
|
Virus, jak widać nie otrzymałeś żadnej rady od przemądrzałych maniakalnych forumowiczów. Otrzymałeś za to trzy jakże cenne informacje od ekspertów. Pierwszy ekspert pochwalił Cię "żeś" mi pojechał, drugi doradził o istnieniu google, a trzeci natomiast zguglował za Ciebie. Rozumiem, że szyba już grzeje.
|
|
|
|
|
CYTAT Aaa wujek google nie wie? Wie bo był przeglądany ale interesuje mnie zdanie kogos ze Stalówki co by mógł ewentualnie pomóc przy takiej regeneracji. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|