|
|
|
Dziewczyny, dzie mogę prywatnie iść na usg piersi, nie chce chodzić do lekarza rodzinnego, bo nie potrzebuje skierowania i szkoda czasu. Do kogo konkretnie? I gdzie przyjmuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prywatnie:lek. Pieprzny - USG 15-842 05 97; lek. Antonowicz 602 274 156, Ziarek 844 46 15. Niestety nie mam adresów i nie wiem, gdzie mają gabinety. Ale numer tel to połowa sukcesu;) pozdrawiam
|
|
|
|
|
CYTAT Dziewczyny, dzie mogę prywatnie iść na usg piersi, nie chce chodzić do lekarza rodzinnego, bo nie potrzebuje skierowania i szkoda czasu. Do kogo konkretnie? I gdzie przyjmuje? lek. Antonowicz..pelen profesjonalizm, dokladny.. bylam w gabinecie ponad 30 min..przyjmuje z tylu tych wszystkich bankow na Jana Pawla..taki bialy domek, tam przyjmuje kilku lekarzy |
|
|
|
|
lek. Antonowicz..pelen profesjonalizm, dokladny.. bylam w gabinecie ponad 30 min..przyjmuje z tylu tych wszystkich bankow na Jana Pawla..taki bialy domek, tam przyjmuje kilku lekarzy[/cytat]
A ile średnio kosztuje takie usg? |
|
|
|
|
Dziękuję za info, zarejestrowałam sie telefonicznie do dra Antonowicza, byłam , badanie zrobiłam, zapłaciłam 50 zł. Wszystko tak jak opisywałyście.
Dzięki za pomoc. |
|