|
|
|
Szukam w Stalowej Woli lub w okolicy, zaufanego zakładu usług gazowych lub dobrego fachowca posiadającego uprawnienia - do zakupu nowej, oszczędnej termy gazowej, demontażu starej termy i zainstalowanie nowej termy. Bardzo proszę o konkretne, sprawdzone i rzeczowe namiary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najlepiej poprosic spódzielnie mieszkaniowa oni kogos przysla i trzeba zapłacic lub do gazownictwa
|
|
|
|
|
Sprawdz priv
|
|
|
|
|
Dziękuję...
|
|
|
|
|
Witam
na ul. Poniatowskiego jest firma "Oring 2" bodajże i tam jest młody chłopak który jest serwisantem Vaillant, ma w ofercie nowe termy, i chyba tez montaż;) |
|
|
|
|
"lakuk" - faktycznie jest - poczytałem w Googlach. Dziękuję.
|
|
|
|
|
Vaillant jak najbardziej, właściwie to najściślejsza czołówka term i kotłów gazowych. Co do porady odnośnie spółdzielni, nic gorszego nie można poradzić jak właśnie serwisanta wysłanego przez spółdzielnie
Przyślą jakiegoś typa co zamontuje syfa marki Junkers-Bosch za pare groszy i będą regularne problemy. |
|
|
|
|
Też mam pewien "uraz" do usług wykonywanych przez Spółdzielnię Mieszkaniową. Przykładu nie chcę podawać... Stąd też szukam dobrą termę i dobrego fachowca poza SM. Dzięki, "irkuck".
|
|
|
|
|
można zawsze zamontować samemu
|
|