|
|
|
Witam, gracie z zakłady sportowe przez net? jeśli tak to proszę o polecenie dobrego serwisu - nie chodzi mi o reklamę lecz wlasne spostrzeżenia tj. stawki i zakłady ( prócz betclic / sportingbet ) - na tych dwóch mam konta lecz chciałbym spróbować czegoś innego
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja z większym sukcesem korzystałem w expect, minimalne wpłata na konto to jakies 5 zł, więc w porównaniu do innch gdzie trzeba wpłacić jakieś 40 zł można spróbować bez większych strat
|
|
|
|
|
a ja polecam betfair.com
wysokie kursy zakłady Live możliwość wyjścia w trakciezdażenia z zakładu a i na 100% są wypłacalni, bo miałam kilka lat temu przypadek z bwin że potroiłam wpłate i nie chcieli mi wypłacić wygranej, bo cośtam cośtam stwierdzili i wypłacili mi tylko tyle ile wpłaciłam i zablokowali konto ... |
|
|
|
|
no dzięki
|
|
|
|
|
Bwin jest dobry ale dla dzieci które grają za 2 złote. Przy pierwszej wiekszej wypłacie od razy narzucaja limit:(
Osobiście polecam Bet365 i pinnaclesports. Panowie gracie swoimi typami czy korzystacie z płatnych typów ze stron internetowych , zmknietych for???Może warto założyć stalowowolską grupe wyiany typów??Są chetni??? |
|
|
|
|
Panowie i panie
na betfair mozna grać na tzw. zwyszki i zniszki (opłaca się jak dysponujesz większą kasą, albo czychać na zakończone rynki które nie zostały jeszcze zamknięte, kasa bez ryzyka, tylko trzeba większą kasą dysponować) ... |
|
|
|
|
ja na betclicu grałem za duże stawki obstawiając live pewniaki po 1,30 i dało radę troszke wyciągnąć!! Jak polecił kolega wyżej na expercie już jestem do przodu
|
|
|
|
|
Ja polecam https://pl.betclic.com/ najlepszy bonus na rynku 200zł stawiasz bez ryzyka!
|
|
|
|
|
Chyba czas z tą promocją 200 zł bez ryzyka minął, bo teraz jest 55 zł co jest i tak niezłe. A może znacie jeszcze jakiś serwis bukmacherski gdzie jest bonus "zakład bez ryzyka" i nie trzeba nim obracać?
|
|
|
|
|
racja, miesiąc temu jeszcze był;/ To był (jest)najlpeszy bonus u innych trzeba obracać itp
|
|