|
|
|
szukam kogos kto za rozsadną kwote naprawi mi w rowerze przezutki przod i tyl, oraz hamulec tylni. Linki w rowerze sa. Ktos ze stw lub niska
.... |
|
|
|
|
.... |
|
|
|
|
jest firma w stalowej w budynky zbru. polecam chłopaków zwą sie tip top i potrafią dobrze ustawic rower i przygotowac do sezonu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
popieram kolegę wyżej lecz chłopcy mają konkurencję w tym lasku za halą targową w reskach - niejaki pan Sylwek nieźle naprawia,ustawia itd rowerowy sprzęcior i na dokładkę dodam ,że robi to w niezłej cenie i solidnie to robi
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT popieram kolegę wyżej lecz chłopcy mają konkurencję w tym lasku za halą targową w reskach - niejaki pan Sylwek nieźle naprawia,ustawia itd rowerowy sprzęcior i na dokładkę dodam ,że robi to w niezłej cenie i solidnie to robi Zgadza się Sylwek to dobra uczciwa firma. Naprawiał mi rower, nie drogo i solidnie. |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To prawda że w tym tip top mają używane rowerki w sprzedaży? bo bede szukał jakiejś sztuki
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
W tip topie majš używane na sprzedaż i rowery,deski,narty itd z tego co się orientuje w dobrej cenie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
o to fajnie wiedzieć dzięki za info
|
|
|
|
|
I dobrze że jest konkurencja dla rowerka... Pamiętam kiedyś miał problem koło wycentrować ehh
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A ja nie polecam nikogo
Polecam wziąć śrubokręt do ręki i wyregulować samemu. Na palcach jednej ręki można policzyć śrubki których można użyć do regulacji wymienionych przez autorkę elementów. Są nawet filmiki w necie. Zajęcia na kilkanaście minut. Kilkadziesiąt z gruntownym czyszczeniem. |
|
|
|
|
A ja polecam do peletona zaprowadzic rower zresztą co to za serwisy rowerowe jak nie mają nawet piwotów na stanie i nie są w stanie ich sprowadzić.. Ja zawsze przy rowerze robie sobie sam
|
|
|
|
|
Stecyku To Ty taka "złota rączka" widzę
Przy czym jeszcze robisz sobie sam? (tak z ciekawości babskiej pytam tylko ) |
|