|
|
|
Szukam taniego geodety do sporządzenia mapy do celów projektowych. Polecacie kogoś?
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
CYTAT Szukam taniego geodety do sporządzenia mapy do celów projektowych. Polecacie kogoś? Drogi kolego ten temat był juz niejednokrotnie poruszany na tym forum - jaki masz cel w zakładaniu nowego tematu,brzmi moje pytanie... http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=685013 I tu masz przykład - Wystarczy kliknąć w linka to nie boli. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Reiker - przeczytaj poprzednie forum zanim coś napiszesz.
Proszę o namiary na taniego geodetę z okolicy. W tamtym forum jest tylko lanie wody a nie konkrety. Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
CYTAT Reiker - przeczytaj poprzednie forum zanim coś napiszesz. Proszę o namiary na taniego geodetę z okolicy. W tamtym forum jest tylko lanie wody a nie konkrety. Jest to raczej mało prawdopodobne abyś uzyskał jakąś pomoc podpowiedź lub wskazówkę...Dyskusja w tym temacie,skończy się podobnie,odpowiedzi sam sobie juz udzueliłeś szanowny kolego - laniem wody o konkretach najlepiej zapomnij,chociaż podobno cuda się zdarzają... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT W tamtym forum jest tylko lanie wody a nie konkrety. Ja podałem namiary na konkretnego geodete, więc dlaczego nazywasz to "laniem wody". Czy tani nie wiem, ceny się zmieniają ale byłem zadowolony z jego usług. |
|
|
|
|
Polecam Pana mikołaja gepperta. Jest to solidny i w miare tani geodeta, z którego bedziesz zadowolona. Tutaj znajdziesz jego oferte i ceny: http://www.pozna(...)dezyjne/
|
|
|
|
|
-----------------------------------------------
|
|
|
|
|
[reklama]