|
|
|
Pytanie do państwa zarządu tego portalu:
Czy łącza państwa jakieś związki rodzinne czy też towarzyskie z dyrekcją ZMKS i z tego powodu zamykacie tematy o działalności tego zakładu?! Jeśli jest inaczej to jakie przesłanki kierują wami że kolejne tematy są zamykane mimo tego że nie naruszają regulaminu SM ?! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mnie (nas) związki łączą towarzyskie, czasem nawet z rozdwojeniem jaźni, lecz nie jestem (nie jesteśmy) z Zarządu.
Przez te powiązania zmuszona zostałam (zmuszeni zostaliśmy ) do jazdy własnym CinqueCento (ekonomia za nami/mną przemawiała). Zrób to samo i jeden problem z głowy,(my mamy ich nadal sporo) |
|
|
|
|
CYTAT że kolejne tematy są zamykane mimo tego że nie naruszają regulaminu SM ?! Regulamin: 4. Podczas pisania wiadomości nie jest dozwolone: a. pisanie jednakowych lub podobnych postów lub tematów, 5. Przed napisaniem nowego tematu każdy użytkownik zobowiązany jest do zapoznania się z zawartością danego działu. Jeśli poodbny temat istnieje - kontynuujemy w nim dyskusję. 8. Zabrania się nieuzasadnionego odkopywania starych wątków. |
|