|
|
|
W poniedziałek 12.03.2012 zaginął w okolicach Rozwadowa/Charzewic mały pies umaszczenia podobnego do owczarka niemieckiego na krótkich jamniczych nogach. Charakterystyczny krótki ogonek. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę o kontakt pod nr tel. 791528946. Przewidziana nagroda. Poniżej dwa zdjęcia poglądowe psiaka.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
biedny psiaczek długo go niema
wygląda na mądrą psinę, pewnie już sam by wrócił ... gdyby mógł... życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
hej jestem w 90% pewna ze tego psiaka widziałam w czwartek i piątek koło matthiasa w Rozwadowie
|
|
|
|
|
dzięki za informację. dokładnie sprawdzimy te okolice.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: el.B... Jak nie masz nic w temacie do napisania ... to lepiej nie pisz |
|
|
|
|
Zaginął Alaskan Malamut 4 letni czarno biały dobrze wyglądający (gruby,puszysty ogon) w Okolicach Brandwicy i Jastkowic.
Gdyby ktoś widział proszę o kontakt. :) |
|
|
|
|
Stefan wstaw foto tego psa
|
|
|
|
|
Hasior sie znalazł całe szczęscie
:) |
|
|
|
|
Znalazl sie?
|
|
|
|
|
bo taki pies blaka sie od dluzszego czasu ...
|
|
|
|
|
widziałam tego pieska obok dużego kościoła, biegał za chłopaszkami, którzy go karmili
|
|
|
|
|
Wczoraj leżał na chodniku na Porębach, koło klatki czekając na suczkę ...
|
|
|
|
|
ciekawa jestem czy wlasciciel nadal szuka pieska...
|
|
|
|
|
Dzięki za wiadomości, ciągle go szukamy i jeśli jest taka możliwość proszę o wstawienie zdjęcia.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za wiadomości, ciągle go szukamy i jeśli jest taka możliwość proszę o wstawienie zdjęcia. To może Ty wstaw zdjęcie jakiego psa szukać Masz chyba fotki swojego psiaka No tak, to ten reksio z pierwszego postu długo go niema. Pewnie o ile żyje, dawno mieszka u kogoś a was zapomniał. Rok dla psa to kawał życia. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
luktun prosze sprawdzic na ogloszeniach na tej stronce jest ogloszenie ze znaleziona pieska z 3lutego jest strasznie podobny do twojego pieska ale moge sie mylic u mnie na ogloszeniach jest to strona 21
|
|
|
|
|
psiak chodzi po Stalowej jezeli ktos go widzial niech da znac wlasciciele czekaja na pieska!
|
|
|
|
|
daj telefon to bedzie latwiej o kontakt
|
|
|
|
|
telefon jest podany
|
|
|
|
|
CYTAT luktun prosze sprawdzic na ogloszeniach na tej stronce jest ogloszenie ze znaleziona pieska z 3lutego jest strasznie podobny do twojego pieska ale moge sie mylic u mnie na ogloszeniach jest to strona 21 Ten z 3 lutego niby podobny, tyle że suczka z pewnością nie nazywa się Reksio Skoro zaginął w marcu 2012 to niema go co szukać, bo już przywiązał się do innego pana. życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
ludek ten piesek z twojego zdjęcia który zaginął 3 lutego to suczka sonia i o ile mi wiadomo jest już u swoich właścicieli
|
|
|
|
|
Pies widziany od kilku dni na Jana Pawła kolo blokow 24 i kosciola w porannych godzinach
|
|
|
|
|
Jak się nie mylę psiaka tego widziałam pod Z-5. Jechałam tamtędy w sobotę siedział na parkingu.
|
|
|
|
|
Wlasnie przed chwila ta psinka blakala sie po Centrum Stalowa Wola na ul. Niezlomnych dzwonilem pod podany numer alenikt nie odpowiadal :( Trzeba sobie zadac pytanie czy oby napewno psiak sie zgubil czy nie zostal wyrzucony
|
|
|
|
|
dzwonilam pod podany numer Pani sprawdzila i twierdzi ze to nie ten piesek...
|
|