|
|
|
Co myślicie o oknie życia dla zwierząt jedno już powstało w Polsce ciekawa jestem czy jeszcze powstaną takie okna-moim zdaniem dobry i fajny pomysł teraz tyle zwierząt ludzie porzucają a wystarczyć umieści w oknie a możne ktoś z dobrym sercem przygarnie takiego zwierzaka co myślicie na ten temat?
bzzzzzz |
|
|
|
|
bzzzzzz |
|
|
|
|
Nie ma dla dzieciasków okien a ty chcesz dla zwierzaków?? Jedyna słuszna to taka szkoda naszych podatków na to.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Sieeet, Jacek ,tak przy obiedzie???
Dzięki za zdjęcie, dbam o linię.Jak mnie najdzie chcica na żarcie to popatrzę na to foto -resztę wyobrażę i nie trzeba mi już żadnych wspomagaczy Majuś, otwórz sobie okieneczko, chętnie Ci podrzucę jakąś znajdę. |
|
|
|
|
okno życia dla dzieci jest w Tarnobrzegu a nie wiem czy jest w Stalowej - czekolada nie mowie ze ja mam otworzyć tylko pytam was o opinie
bzzzzzz |
|
|
|
|
Zastanawiam się co by dało takie okno. Nie mamy schroniska (myślę o psinach i kocinach), z tego co kojarzę, więc gdzie by się miały podziać te znajdy? A jakby komuś się znudziło większe "bydlę", to co wtedy? Komis ;)
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
http://tvp.info/informacje/rozmaitosci/warszawa-powstalo-okno-zycia-dla-zwierzat/6763117
bzzzzzz |
|