Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
szukam kogoś, kot zajmuje się, jakby to nazwać... "przerabianiem piosenek".
chodzi o konkretnie o tak jakby "wycięcie pewnego fragmentu" z piosenki, żeby można było ustawić jako dzwonek w telefonie. po prostu początek jest za długi, zbyt długo się rozkręca i nie słychać dobrze... zajmuje się ktoś czymś takim?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ściągnij sobie program audacity, prosty w obsłudze i łatwy do ogarnięcia.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
no właśnie tu mam problem, niestety mój komputer padł całkiem i teraz mam dostęp tylko w pracy, nie wiem przez jaki czas, a tu tekich rzeczy to raczej się nie robi... dlatego pytam, bo mogłabym wysłać piosenkę mailem z inf. o jaki fragment mi chodzi...
|
|
|
|
|
sprawdz pw
|
|
|
|
|
Jak chcesz to też Ci mogę to zrobić;-)
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Poszukaj w necie programików to cięcia plików mp3 -są na prawdę proste w użyciu.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Poszukaj w necie programików to cięcia plików mp3 -są na prawdę proste w użyciu. Przecież zostało napisane, że komp padł, a w pracy nie powinna tego robić Oj Mirku, nie czytasz ze zrozumieniem. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
może zarzuć tu tytulik i wykonawcę a każdy zarzuciwszy Ci po linku będzie w stanie uzyskać oczekiwany przez Ciebie efekt...jak nie to zielony groszek jak wspomniał zrobi specjalnie dla Ciebie mixa
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
mam taki fajny programik i juz wielu osobom "obciąłem" mp3 speclajnie do telefonu
|
|