|
|
|
jak w temacie? poszukuje kogos kto rozliczy mi pity 11, zapłace. wiadomosci na pw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W plebanii przy K. pw. Trójcy Przenajświętszej we wtorki i czwartki po południu kobitki rozliczają pity za darmo. Podejdź, zapytaj.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
CYTAT jak w temacie? poszukuje kogos kto rozliczy mi pity 11, zapłace. wiadomosci na pw pit11 dostajesz z zakładu pracy a do wypełnienia jest pit37?? Jeśli tak to wyślij mi dane na priv i z nudów za free Cię rozlicze |
|
|
|
|
Alior Bank rozliczy Cię za darmo:
Bezpłatne rozliczanie PIT-ów z Alior Bankiem odbywa się w trzech prostych krokach: 1. Do 23 kwietnia br. należy przyjść do dowolnego oddziału lub placówki partnerskiej Alior Banku z kompletem dokumentów oraz dowodem tożsamości. Bank podpisuje z podatnikiem umowę ramową, przy czym nie wiąże się to z koniecznością skorzystania z produktów Alior Banku. 2. Bankier przesyła zeskanowane dokumenty do biura rachunkowego, które w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych dokonuje rozliczenia podatku dochodowego za rok 2011. 3. Biuro rachunkowe przesyła na wskazany adres e-mail podatnika pełną dokumentację. Ze względów bezpieczeństwa dokumenty są zaszyfrowane, a hasło do pliku jest przesyłane za pomocą wiadomości SMS. |
|
|
|
|
CYTAT Alior Bank rozliczy Cię za darmo: Nie jest tak różowo. Zapomniałaś dodać, że trzeba sprzedać im za friko dane osobowe, wyrazić zgodę na ich przetwarzanie, pewnie założyć jakiś "techniczny" rachunek, by im statystyki podnieść... a później odbierać spam nakłaniający do założenia konta, karty czy kredytów. A przecież jest eDeklaracja zrobiona przez Ministerstwo Finansów, gdzie wystarczy przepisać kwoty z PIT-11. Aplikacja sama sprawdzi czy się wszystko zgadza i jeśli tak to wyśle do US pit. Wystarczy sobie ściągnąć ze strony http://www.e-deklaracje.gov.pl/ |
|
|
|
|
a szkoda, że ktos nie dał anonsu: Kto mnie zaliczy? - zapłacę ...hehhe, a jest tylko rozliczy!!!
|
|
|
|
|
Haha, dobre apropos zaliczeń załóż nowy temat D jak ktoś ma jeszcze tego typu problem, nie potrafi bądź nie ma czasu się rozliczyć niech pisze, ja chętnie zrobię to za niego przez internet i oddam wersję papierowa także nie będzie musiał stać w skarbówce 20 zł hehe no bo gdzie tu dorobić parę groszy
|
|
|
|
|
Ja też rozliczę. Szybko i tanio Za 10zł))
|
|
|
|
|
A ja za 9,99
|
|
|
|
|
Cześć odkopie temat,szukam kogoś do rozliczenia PIT-a