|
|
|
szukam kontaktu do prywatnych sprzedawców pustaków którzy stoją przed Solbetem w stalowej woli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedź pod Solbet. Tam stoją tacy, którzy Ci pomogą.
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
skończyli mnie się papierosy?
ktoś się ulituje i przeleci się do kiosku/sklepu ?? Laki, widzę że uczynny z Ciebie człowiek. Dasz radę ?? |
|
|
|
|
Uczynny ino leń. Pojarki chcesz? Wbijaj.
|
|
|
|
|
CYTAT Uczynny ino leń. Pojarki chcesz? Wbijaj. Rzuć ten nałóg [palenie] będziesz zdrowszy to z troski...I nie namawiaj do złego... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Uczynny ino leń. Pojarki chcesz? Wbijaj. Ciebie lubię za działalność opozycyjną na SM, walkę z ogólnie panującym kretynizmem ale bez przesady, z "paszczy" to ja palić nie będę. Nawet od Ciebie |
|
|
|
|
Odmieńcu, a coś Ty taki obrzydliwy?
Jak przyciśnie to i krępacja przeradza się w przyjemność! |
|
|
|
|
CYTAT Odmieńcu, a coś Ty taki obrzydliwy? Jak przyciśnie to i krępacja przeradza się w przyjemność! Jejku! Wiem że nie na temat bo mowa o czym innym... Nie mogłem się powstrzymać z pytankiem... Stchórzysz czy zaryzykujesz p/.../ po studencku... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Odmieńcu, a coś Ty taki obrzydliwy? Jak przyciśnie to i krępacja przeradza się w przyjemność! ale od Ciebie droga Czekoladko to bez najmniejszych obaw |
|