|
|
|
Czy ktoś miał Moze wizytę u dr Burka? Czy to dobry specjalista?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja chodziłam. Uczucia mieszane, mam wrazenie, ze nie wiedzial co mi jest i strzelal. Skierowania na jakies konkretne badania nie dostalam.
Podobno dobry jest Rusielewicz, przyjmuje w Sandomierzu i w TBG. |
|
|
|
|
Poznajcie Prawdę.
27 lat byłem leczony , powtarzam leczony przez tzw medycynę na choroby układu pokarmowego(żołądek/dwunastnica) z wyjatkowo mizernym skutkiem. Poniewaz , inaczej byc nie mogło , mimo usilnych starań nieco większych sław niż... Dziś(zawsze jest Teraz)jestem w stanie pomóc każdemu i w okresie max tygodnia zlikwidować chorobę. Nie wyleczyć(od tego są lekarze) , lecz ZLIKWIDOWAĆ NA ZAWSZE!!! Albowiem - poznałem Prawdę. OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
CYTAT Poznajcie Prawdę. 27 lat byłem leczony , powtarzam leczony przez tzw medycynę na choroby układu pokarmowego(żołądek/dwunastnica) z wyjatkowo mizernym skutkiem. Poniewaz , inaczej byc nie mogło , mimo usilnych starań nieco większych sław niż... Dziś(zawsze jest Teraz)jestem w stanie pomóc każdemu i w okresie max tygodnia zlikwidować chorobę. Nie wyleczyć(od tego są lekarze) , lecz ZLIKWIDOWAĆ NA ZAWSZE!!! Albowiem - poznałem Prawdę. A prawda nas wyzwoli. Amen. Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
Dobrze prawisz...
Prawdy nie da się udowodnić , ani obalić. Ona po prostu jest. Bo , Prawda to Prawda! OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
CYTAT Poznajcie Prawdę. 27 lat byłem leczony , powtarzam leczony przez tzw medycynę na choroby układu pokarmowego(żołądek/dwunastnica) z wyjatkowo mizernym skutkiem. Poniewaz , inaczej byc nie mogło , mimo usilnych starań nieco większych sław niż... Dziś(zawsze jest Teraz)jestem w stanie pomóc każdemu i w okresie max tygodnia zlikwidować chorobę. Nie wyleczyć(od tego są lekarze) , lecz ZLIKWIDOWAĆ NA ZAWSZE!!! Albowiem - poznałem Prawdę. O.C.Ż. no to wal tą prawdę z grubej rury a Nobla masz pewnego. Mówię serio. |
|
|
|
|
Nobla już ci oddaję , ale zaraz , nie...jest dla Niego miejsce - to "KRISTAN" Światowa Fundacja Optymalnych z siedzibą w Stalowej Woli.
Jak zawsze: Geniusz tkwi w prostocie!!! W tym wątku http://stalo(...)d=616665 jest wszystko. Idąc na skróty , wystarczy ograniczyć spożycie węglowodanów od 0,5 do 0,8 grama na jeden kg wagi należnej , na dobę , aby poczuć ulgę już po kilku godzinach. Ostatecznie , seria prądów sympatycznych , wyeliminuje przewagę parasympatycznych(więcej w wątku o prądach http://stalo(...)e=&str=1 ), doprowadzając ten organ do idealnego stanu - na zawsze...chyba , ze śmieciówka znów opanuje twoje podniebienie Wszystko (budowa cepa jest bardziej skomplikowana) OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
|
|
|
Ja myślę że dobra jest Pani Sudół, przyjmuje w bloku Wojska Polskiego 2 na parterze.
|
|
|
|
|
przyjmuje prywatnie? Ile bierze za wizytę i czy długo sie czeka? Napisz na Priv jesli mozesz. Z góry dziekuje
|
|