|
|
|
gdzie kupie opony letnie nie bieznikowane nowe lub uzywane w dobrej cenie? 175/65R14
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Kraśniku przy obwodnicy , w kierunku na Lublin po prawej stronie , duży wybór w dobrych cenach , jak chcesz letnie to ostatni moment bo zaraz sezon i pójdą w górę...
|
|
|
|
|
Już idą w górę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Powiem tak zastanawiam sie nad nowymi kleber,debica,sava lub firestone i chyba zdecyduje sie na klebery. Uzywki ciezko kupic w dobrym stanie i nie stare.
|
|
|
|
|
O używki polecam zapytać tuż przed Rudnikiem po lewej stronie jadąc od Niska. Mają całkiem niezłe w dobrych cenach.
|
|
|
|
|
Zapytaj w Rudniku maja duzy wybor uzywanych i mozna mlodziutkie opony kupic. tel 158762439
|
|
|
|
|
CYTAT gdzie kupie opony letnie nie bieznikowane nowe lub uzywane w dobrej cenie? 175/65R14 jak Ci się nie spieszy ze chcesz w tym tygodniu musowo kupić to zaczekaj do soboty i jedź na sandomierz na giełdę.... tyle, że z samego rana, ale to na prawdę z rana, żeby już kolo 7 najpóźniej obejść przynajmniej z grubsza giełdę i mieć rozeznanie co kto ma... bo o tej porze minuty decydują wtedy najwięcej "torusków" idzie a potem jest zastój bo wszystko zostało "przebrane" jak warzywa i owoce w markecie na promocji albo ciuchy w szmateksie, ewentualnie możesz się dogadać na następny tydzień z handlarzem (albo i wcześniej - bo masa z nich jest z naszych okolic - więc podjechać oglądnąć nie ma większego problemu)żeby Ci coś wyczarował... myślę, że jeżeli będziesz "zdeterminowany" i odpowiednio zagadasz do sprzedających, żeby ewentualnie tyłek ruszyli i z dostawczaka coś jeszcze wyjęli ( a mają takie ASY zapakowane zawsze...)... to myślę że wyjazd do sandomierza nie będzie tylko "wycieczką"... PS. ja już tam 3 komplety kupiłem... i teraz chyba niestety czeka mnie wydatek na 4 komplet ...i jakoś nie narzekam...po prostu jeżdżę
|
|
|
|
|
polecam http://www.oponeo.pl/
taniej niż w allegro |
|
|
|
|
CYTAT w dobrej cenie Co to dla Ciebie znaczy? |
|
|
|
|
CYTAT polecam http://www.oponeo.pl/ taniej niż w allegro Dokładnie tak. Jeszcze do domu przywiozą. Warto się jednak zastanowić, przy okazji nadchodzącego sezonu - gdzie w Stalowej Zmienić opony ? Chyba nie ma godnego polecenia zakładu. Podobno we Vianorze (TYM W STALOWEJ !!) potrafią dokręcić koła. |
|
|
|
|
Ma może ktoś na sprzedaż taką oponę TYFOON SUCCESSOR-2 rozmiar 195/55 R15?. Trzeba mi taką jedną oponą ewentualnie 2 innej firmy w tym rozmiarze.
|
|
|
|
|
A gdzieś s Stalowej Woli jest szansa? Ja też szukam, 2 szt. letnich do Seicento 145/... 13". Są i w Rudniku, i w Kraśniku, 40-50 PLN, ale po co jeździć, może gdzieś na miejscu??
|
|
|
|
|
CYTAT Podobno we Vianorze (TYM W STALOWEJ !!) potrafią dokręcić koła. chyba ok, że potrafią? |
|