~~rpg | |
|
|
CYTAT co daje czarna maska w Golfie I ??? +3 do percepcji i + 2 do spostrzegawczości |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rpg | |
|
|
CYTAT co daje czarna maska w Golfie I ??? +3 do percepcji i + 2 do spostrzegawczości |
|
|
~~rst | |
|
|
No dzis badaly miśki opojów z Rni w golfach pod elektrownia- ciekawe jaki padl rekord
|
|
|
~~astek | |
|
|
CYTAT Stalowa Wola, nic więcej jak zbieranina wsioków z okolicznych wsi, tzw. miasto rowerów. Nie łamcie się stalowowolscy bogacze w hucie zwalniają albo obcinają pensje, więc niedługo trzeba będzie sprzedać samochodzik żeby było na opłaty, a wtedy zawsze zostaną wam drogi dla rowerów, tam Niżanie nie jeżdżą, powodzenia!!!! Wsioku ze wsi Nisko, lepiej się zastanów czy będziecie w czym mieli chodzić, jak w Stalowej zaczną zwalniać tych co mieszkają w Nisku i okolicach, a czyms takim ostatnio słyszałem. Zapomnisz gościu jak sygnalizacja świetlna wygląda |
|
|
~~stalowiak | |
|
|
oj no i w nisku i w stalowej tak jak w kazdym innym miejscu nie barkuje ludzi którzy nie potrafia jezdzic autem ;)) a takie dogryzanie sobie wzajemne moim zdaniem jest bez sensu
|
|
|
~~abc | |
|
|
miastowi ze sloma wbutach i rejestracja rst nauczcie sie patrzec na znaki poziome opuszczajac stacje bp w NISKU
|
|
|
~~22222222222 | |
|
|
CYTAT CYTAT Ja tez zawsze uważam na tych co maja RNI,nie muszą to być chłopaki z Niska,ale z tych wioch jak Jeżowe,Nowosielec czy Kamień.To te buraczyny najbardziej gubią się w przepisach na drodze,a na prostym odcinku cisną w pedał ile fabryka dała. aha to tam raczej nie maja na miejscu gdzie sie uczyc skrecac z pasa na pas i krzyżówki tez im najlepiej nie wychodzą, [światła to i najlepszym się zdarza zapomnieć] ile nerwów by nas mniej kosztowała jazda, gdyby tylko taki kierowca nie zapominał o kierunkach [niby banalna sprawa/a co dla niektórych jest za skomplikowane i się gubią biedaki] mam nadzieje ze nie zapomną jak sie wsiada do samochodu. Stalowianin oooo a ty to co miesciuch, ty tez jestes wiesniakiem , to ze mieszkasz w stalowej to uwarzasz sie za miesciocha, cała stalowa pochodzi ze wsi |
|
|
~~Krak | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja tez zawsze uważam na tych co maja RNI,nie muszą to być chłopaki z Niska,ale z tych wioch jak Jeżowe,Nowosielec czy Kamień.To te buraczyny najbardziej gubią się w przepisach na drodze,a na prostym odcinku cisną w pedał ile fabryka dała. aha to tam raczej nie maja na miejscu gdzie sie uczyc skrecac z pasa na pas i krzyżówki tez im najlepiej nie wychodzą, [światła to i najlepszym się zdarza zapomnieć] ile nerwów by nas mniej kosztowała jazda, gdyby tylko taki kierowca nie zapominał o kierunkach [niby banalna sprawa/a co dla niektórych jest za skomplikowane i się gubią biedaki] mam nadzieje ze nie zapomną jak sie wsiada do samochodu. Stalowianin oooo a ty to co miesciuch, ty tez jestes wiesniakiem , to ze mieszkasz w stalowej to uwarzasz sie za miesciocha, cała stalowa pochodzi ze wsi Cała Stalowa pochodzi ze wsi -tu bardzo się mylisz.....Proponuje zakonczyć ten temat. |
|
|
~~szok | |
|
|
CYTAT No dzis badaly miśki opojów z Rni w golfach pod elektrownia- ciekawe jaki padl rekord Podobno jeden z Golfistów RNI jadących na pierwszą zmianę do Huty, nie był wstanie o własnych siłach wyjść z Golfa (II). Po badaniu okazało się że miał 5,7 promila w wydychanym powietrzu |
|
|
~~susza | |
|
|
To on pewnie już nie żył, i co wynosili go na noszach? BUahahahahahahahahahaha. Jakby kolo miał 5,7 to jakby był w satnie prowadzic, zastanow sie co piszesz, potwierdza to tylko brak jednostki myśleniowej, potocznie zwanej mózgiem
|
|
|
~~rstw | |
|
|
Ty susza to sam mozgu nie masz jak takie bzdety piszesz. Moze poczytaj troche gazet, dowiesz sie ze nie z takimi promilami lapali "kierowcow". Tylko trzeba chciec cos przeczytac, i przeczytac to ze zrozumieniem
|
|
|
~~Golf RNI 5,7 pr | |
|
|
CYTAT To on pewnie już nie żył, i co wynosili go na noszach? BUahahahahahahahahahaha. Jakby kolo miał 5,7 to jakby był w satnie prowadzic, zastanow sie co piszesz, potwierdza to tylko brak jednostki myśleniowej, potocznie zwanej mózgiem witam, jednak żyję wiem że w to nie wierzysz ale to ja jestem tym golfistą RNI który wydmuchał wczoraj rano 5,7 promila. dzisiaj jestem już trzeźwy jak noworodek i nawet mnie głowa nie boli, ale Golfa (II) mi zabrali |
|
|
~~3.14 | |
|
|
Godz.ok 11.30-przeraźliwy pisk opon czerwony golf 3 z tuningowanymi lampami tylnymi z kartką sprzedam. RNI startuje z lewego pasa z Jp2 w Popiełuszki na Pysznicę.Przegania pieszych z przejścia i ledwo wyrabia na prostej w środku 2 małolatów kierowca zęby jak zając.Gdzie policja?????????????????Tępić puki młode!!!!!!!!!!!
Już teraz wiem co to znaczy R N I! |
|
|
~~zdziwiona | |
|
|
Może nie jestem super kierowcą i nie mam kilku letniej praktyki za kierownicą ale to co widzę często gęsto to jest strach. Jedzie Pani przed wzniesieniem i mija TIRA podwójna ciągła, mało tego ostry zakręt ruch na trasie Nisko- Rzeszów Pani noga na gaz i mija 2 auta na raz. Auta jej zjezdzają z drogi no bo co innego w takiej sytuacji można zrobić? Wyobraźnia jest po prostu bez komentarza. Jak można tak siebie i innych uczestników jak również pasażerów narażać na niebezpieczeństwo no jak??!! Ja rozumiem, że nie macie w NISKU świateł, aż dwa pasy ruchu i to za dużo!! Ale dajcie sobie na luz i jeździjcie tak jak należy wg. przepisów ruchu drogowego. A jeśli chcecie zaszpanować to najpierw praktyki nabierzcie w Stolicy z tramwajami!!!!!!
|
|
|
~~iks | |
|
|
CYTAT miastowi ze sloma wbutach i rejestracja rst nauczcie sie patrzec na znaki poziome opuszczajac stacje bp w NISKU wsioku z Niska - idz i zobacz na znaki poziome , bo ja patrze i widze wyjazd w dwie strony . nie sztuka raz zobaczyc - sztuka patrzec wciaz ... i co najwazniejsze rozumiec |
|
|
|
|
|
CYTAT Godz.ok 11.30-przeraźliwy pisk opon czerwony golf 3 z tuningowanymi lampami tylnymi z kartką sprzedam. RNI startuje z lewego pasa z Jp2 w Popiełuszki na Pysznicę.Przegania pieszych z przejścia i ledwo wyrabia na prostej w środku 2 małolatów kierowca zęby jak zając.Gdzie policja?????????????????Tępić puki młode!!!!!!!!!!! Już teraz wiem co to znaczy R N I! ale ty człowieku jesteś głupi . aż mi Cię żal. jakby wszyscy mieli takie umiejętności jak ten driver to byś się zamknął w swoich czterech ścianach. tak lepiej spod świateł ruszyć jak emeryt że od kościoła pod ballade dojedzie się z prędkością 40 km/h . jakoś nie widziałem żebysmy kogoś przegonili a ty wsiadaj w swojego poloneza i siej strach że zaraz mi zderzak wbije się w chłodnice. |
|
|
|
|
po prostu jeżdża niedobrze.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja tez zawsze uważam na tych co maja RNI,nie muszą to być chłopaki z Niska,ale z tych wioch jak Jeżowe,Nowosielec czy Kamień.To te buraczyny najbardziej gubią się w przepisach na drodze,a na prostym odcinku cisną w pedał ile fabryka dała. Kamień to RZE baranie Czlowieku skad on ma wiedziec ze Kamien to RZE a tymbardziej REH jak jego zasieg znajomosci konczy kolo szpitala Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
dzis pewien kolo z rni jak u siebie na podwórku jak se wjechał tak se zaaparkował na osiedlowym parkingu mam zdjatko ale za holere nie idzie wsadzić na portal
|
|
|
|
|
no i czekam na odzew obronców ucisnionych
|
|
|
|
|
na co czekasz? nie ma co bronić bo jest w tym ziarenko prawdy. Możemy się za to na 1/4 mili spróbować (jak śnig zejdzie)
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
|
|
czym jezdzisz?
|
|
|
|
|
ja chetnie wystartuje z jakims kozakiem :
|
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT dzis pewien kolo z rni jak u siebie na podwórku jak se wjechał tak se zaaparkował na osiedlowym parkingu mam zdjatko ale za holere nie idzie wsadzić na portal wrzuc na www.fotosik.pl a potem na forum \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
|
|
civic 1.5 16v RNI -jakże by inaczej
Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|