~~kierowca | |
|
|
Czyżby panowie kierowcy z RST w ogóle nie jeździli nigdy lewym pasem przy Energetyków.O jacy wy jesteście ograniczeni.Innych krytykujecie a samym wam słoma z butów wystaje.A tak nawiasem mówiąc to my w RNI rondo mamy i potrafimy się po nim poruszać.
"menn" masz sie za takiego chojraka to weź swoich koleżków i zrób z nimi przejazd po zatłoczonej warszawce a zobaczysz ilu dotrze do mety.Gwarantuję, że wielu z tych którzy tu wszystkich i wszystko krytykują nigdy nie wyjeżdżała nigdzie dalej jak za Rzeszów ale co tam, przecież ja ze stalówki jestem a cała reszta to dziady, matoły drogowe i zawalidrogi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~anifa | |
|
|
CYTAT Czyżby panowie kierowcy z RST w ogóle nie jeździli nigdy lewym pasem przy Energetyków.O jacy wy jesteście ograniczeni.Innych krytykujecie a samym wam słoma z butów wystaje.A tak nawiasem mówiąc to my w RNI rondo mamy i potrafimy się po nim poruszać. \"menn\" masz sie za takiego chojraka to weź swoich koleżków i zrób z nimi przejazd po zatłoczonej warszawce a zobaczysz ilu dotrze do mety.Gwarantuję, że wielu z tych którzy tu wszystkich i wszystko krytykują nigdy nie wyjeżdżała nigdzie dalej jak za Rzeszów ale co tam, przecież ja ze stalówki jestem a cała reszta to dziady, matoły drogowe i zawalidrogi. nie rzucaj się tak, bo ja nie użyłam nigdzie słowa dotyczącego kogoś z Niska i okolic... ja napisałam ogólnie, że tak jeżdżą więc wypraszam sobie ubliżanie mnie |
|
|
~~anifa | |
|
|
moja wypowiedź tyczyła się wszystkich kierowców także tych ze Stalowej
|
|
|
~~stalowolanin | |
|
|
CYTAT Druga sprawa to ich sposób jazdy.. ul. Energetyków - i jazda lewym pasem 40-50 km/h i zero reakcji na długie światła.. jazde zderzak w zderzak trąbienie i jeszcze wielkie zdziwienie przy wyprzedzaniu o co mi chodzi.. Samochody z RNI równie dobrze mogły by nie mieć lusterek bo i po co skoro ich nie używają.. Niska to wrzud na dupie Stalówki.. masz racje zapomniałem wymienić główny problem [lewy pas] dzięki za przypomnienie. Szlak mnie trafia jak widze tych bałwanów jeżdżących lewym pasem mimo, że jade z nim i ni chuja |nawet mu do głowy nie przyjdzie żeby zjechać łaskawie, ale po co przecież on jest sam na drodze |
|
|
~~iks | |
|
|
kierowca - RST jezdza lewym pasem na ul.Energetykow tylko w odroznieniu od RNI gdy widza zblizajacy sie z tylu pojazd zjezdzaja na prawy a RNI jak juz ktos wspomniał wogole nie uzywaja lusterek i wogole sie ciesza ze jada. Dla nas to jest zwykla ulica dwupasmowa a dla nich super szybka i szeroka autostrada wiec zaczynam ich rozumiec.
|
|
|
~~nnn | |
|
|
zobaczcie jak zachowuja sie super kierowcy z Stalowej po zmianie organizacji ruchu w Nisku jak tylko nie maja SYGNALIZACJI SWIETLNEJ to glupieja
|
|
|
~~kilo | |
|
|
nie czytałem wypowiedzi powiem tak jestem kierowcą zawodowym od 22 lat jak widzę RNI jadę daleko lub wyprzedzam to jest horror co oni wyprawiają
|
|
|
|
|
|
CYTAT zobaczcie jak zachowuja sie super kierowcy z Stalowej po zmianie organizacji ruchu w Nisku jak tylko nie maja SYGNALIZACJI SWIETLNEJ to glupieja No mysle ze prawidlowo (pewnie sa tez wyjatki),RNI nie znaja sie na znakac poziomych naryzowanych na drodze i dalej jezdza od szpitala pod poczte a jest tam wyraznie ciagla linia . Nie wykozystuja dodatkowego pasa przy zjezdzie kolo Elektryka poprostu zajedzaja droge ludzia jadacym pasem do skretu z pasa sluzacego do jazdy na wprost. Pod slynnym tesco nie zwracaja uwagli na pierwszenstwo przejazdu i znakow warunkowego zatrzymania sie ( wala na oslep byle do przodu). Po prostu jezdza jak jezdzli zawsze ( byle do przodu) a ze ktos cos namalowal na drodze to po to zeby troche farby stracic Wiem co pisze bo w nisku jestes srednio pare razy dziennie a w powiedzie nizanskim i stalowowolskim robie srednio 150km w pracy dzien w dzien. Pozdrawiam przecieraczy asfaltow Krzysiek |
|
~~lkjlkj | |
|
|
CYTAT nie czytałem wypowiedzi powiem tak jestem kierowcą zawodowym od 22 lat jak widzę RNI jadę daleko lub wyprzedzam to jest horror co oni wyprawiają Ja tez! Jak tylko jade poniatoskiego albo zwirki i widze, ze przedemna wlecze sie taka nizanska biedota w golfie3 tamujac ruch jadac 70 na godzine, to jak tylko mine radar to gazuuu - bo dlugo w tym zaduchu nie wytrzymam. |
|
|
~~lkjljk | |
|
|
W ogole to powinni jakies winety dla nich wprowadzic, bo pewnie maja zdezelowane zawieszenia w samochodach i jak nie ma amortyzacji to takim wrakiem bez powietrza to pewnie asfalt niszcza.
|
|
|
~~lolo | |
|
|
a ja lubie syzbko jezdzic i co
|
|
|
~~nnn | |
|
|
popieram powinni wprowadzic winety na zakup rozumu przez fenomenalnych inigdy nie mylacych sie kierowcow ze STALOWEJ PORUSZAJACYCH SIE NAJLEPRZYMI I NAJDROZSZYMI SAMOCHODAMI
|
|
|
~~rniii | |
|
|
CYTAT CYTAT nie czytałem wypowiedzi powiem tak jestem kierowcą zawodowym od 22 lat jak widzę RNI jadę daleko lub wyprzedzam to jest horror co oni wyprawiają Ja tez! Jak tylko jade poniatoskiego albo zwirki i widze, ze przedemna wlecze sie taka nizanska biedota w golfie3 tamujac ruch jadac 70 na godzine, to jak tylko mine radar to gazuuu - bo dlugo w tym zaduchu nie wytrzymam. to czemu tak cwaniaczku przed radarem nie zrobisz po drugie po tych ulicach z taką prędkością jak komuś zrobisz krzywdę to co wtedy mamusia będzie płakała to taki grzeczny synek itp |
|
|
~~RNI | |
|
|
CYTAT nie czytałem wypowiedzi powiem tak jestem kierowcą zawodowym od 22 lat jak widzę RNI jadę daleko lub wyprzedzam to jest horror co oni wyprawiają pewnie wozisz się pekaesem 22 lata ta sama trasa w tą i zpowrotem ale kierowca jesteś fest |
|
|
~~ljklj | |
|
|
No bo co bede za pajacow mandaty placil - ci z rni to nawet nie wiedza gdzie sa fotoradary, policja to pewnie ma znizki na ludzi z RNI
|
|
|
~~RST | |
|
|
dajcie juz spokoj nie ma co generalizowac.Moze zamiast prowadzic wojny pomiedzy RST a RNI powyzywamy sie na kobietach za kierownica??? jakies fajne przypadki??
Ja ostatnio na rondzie przy okulickiego widzialem jak kobieta Lanosem pojechala w lewa strone(pod prod) obok A&J. Gdy facet zwrocil jej uwage, powiedziala ze tak jest krocej |
|
|
~~kolo | |
|
|
nie chodzi tutaj o babki [ogolnie polowa forumowiczow ma racje RNI jezdzi jak pedaly, moze wiecej kultury pokazcie to nikt sioe nie bedzie czepial
|
|
|
~~kjlkj | |
|
|
Lol, to juz w dowch postach do obrazanych zaliczylismy kobiety i mniejszosci... nie wielu zostalo tych dobrych kierowcow
|
|
|
~~a tam | |
|
|
Nie mozna mówic o wszytskich RNI ale nie ukrywam ze ja jak widze tablice RNI to staram sie zachować wieksza ostroznosc bo juz wiele widziałem i widze co wyprawaja kierowcy z tymi numerami
|
|
|
~~RST... | |
|
|
witam wszystkich!
problem niżańskich kierowców polega na tym (i tu nie ma się z czego śmiać), że nie mają gdzie chłopaki się nauczyć jeździć, przecież przez nisko przechodzi jedna prosta ulica, jazda na wprost jeszcze jakoś im wychodzi, ale jak przyjdzie wykonać lewoskręt na skrzyżowaniu to wtedy robią się schody na pocieszenie dodam że są jeszcze "BARDZIEJ WYTRAWNI" kierowcy: LKR, LJA, RTA, TSA, jak taki LKR dopadnie się jakiejś mocno przechadzanej(i stuningowanej), calibry to właśnie wtedy robi się naprawdę niebezpiecznie na drogach, w porównaniu z nimi RNI to bardzo dobrzy i doświadczeni kierowcy. pozdrawiam |
|
|
~~hehe | |
|
|
CYTAT na pocieszenie dodam że są jeszcze "BARDZIEJ WYTRAWNI" kierowcy: LKR, LJA, RTA, TSA, Masz rację jeżdżą jak ćwoki, ale nie tylko oni. Ja dodałbym do tej listy jeszcze: województwo podlaskie BI BIAŁYSTOK BLM Łomża powiat BL Łomża miasto BMN Mońki BS Suwałki miasto BSE Sejny BAU Augustów BSI Siemiatycze BIA Białystok powiat BSK Sokółka BBI Bielsk Podlaski BSU Suwałki powiat BGR Grajewo BWM Wysokie Mazowieckie BHA Hajnówka BZA Zambrów BKL Kolno województwo kujawsko-pomorskie CB BYDGOSZCZ CMG Mogilno CG Grudziądz miasto CNA Nakło n. Notecią CT TORUŃ CRA Radziejów CW Włocławek miasto CRY Rypin CAL Aleksandrów Kujawski CSE Sępólno Krajeńskie CBR Brodnica CSW Świecie CBY Bydgoszcz powiat CTR Toruń powiat CCH Chełmno CTU Tuchola CGD Golub-Dobrzyń CWA Wąbrzeźno CGR Grudziądz powiat CWL Włocławek powiat CIN Inowrocław CZN Żnin CLI Lipno województwo dolnośląskie DJ Jelenia Góra miasto DLW Lwówek DL Legnica miasto DMI Milicz DB Wałbrzych miasto DOL Oleśnica DW WROCŁAW DOA Oława DBL Bolesławiec DPL Polkowice DDZ Dzierżoniów DST Strzelin DGL Głogów DSR Środa Śl. DGR Góra DSW Świdnica DJA Jawor DTR Trzebnica DJE Jelenia Góra powiat DBA Wałbrzych powiat DKA Kamienna Góra DWL Wołów DKL Kłodzko DWR Wrocław powiat DLE Legnica powiat DZA Ząbkowice DLB Lubań DZG Zgorzelec DLU Lubin DZL Złotoryja województwo łódzkie EL ŁÓDŹ EPI Piotrków Tryb. powiat EP Piotrków Tryb. miasto EPD Poddębice ES Skierniewice miasto ERA Radomsko EBE Bełchatów ERW Rawa Mazowiecka EKU Kutno ESI Sieradz ELA Łask ESK Skierniewice powiat ELE Łęczyca ETM Tomaszów Mazowiecki ELC Łowicz EWI Wieluń ELW Łódź powiat* EWE Wieruszów EOP Opoczno EZD Zduńska Wola EPA Pabianice EZG Zgierz EPJ Pajęczno * powiat Łódzki Wschodni województwo lubuskie FG GORZÓW WLKP. FSD Strzelce Krajeńskie FZ ZIELONA GÓRA FSU Sulęcin FGW Gorzów Wlkp. powiat FSW Świebodzin FKR Krosno Odrzańskie FZI Zielona Góra powiat FMI Międzyrzecz FZG Żagań FNW Nowa Sól FZA Żary FSL Słubice województwo pomorskie GD GDAŃSK GKW Kwidzyn GA Gdynia GLE Lębork GS Słupsk miasto GMB Malbork GSP Sopot GND Nowy Dwór Gdański GBY Bytów GPU Puck GCH Chojnice GSL Słupsk powiat GCZ Człuchów GST Starogard Gdański GDA Pruszcz Gdański GTC Tczew GKA Kartuzy GWE Wejherowo GKS Kościerzyna województwo małopolskie KR KRAKÓW KMY Myślenice KN Nowy Sącz miasto KNS Nowy Sącz powiat KT Tarnów miasto KNT Nowy Targ KBC Bochnia KOL Olkusz KBR Brzesko KOS Oświęcim KCH Chrzanów KPR Proszowice KDA Dąbrowa Tarnowska KSU Sucha Beskidzka KGR Gorlice KTA Tarnów powiat KRA Kraków powiat KTT Zakopane* KLI Limanowa KWA Wadowice KMI Miechów KWI Wieliczka * powiat Tatrzański województwo lubelskie LB Biała Podlaska miasto LUB Lublin powiat LC Chełm miasto LLE Łęczna LU LUBLIN LLU Łuków LZ Zamość miasto LOP Opole Lubelskie LBI Biała Podlaska powiat LPA Parczew LBL Biłgoraj LPU Puławy LCH Chełm powiat LRA Radzyń Podlaski LHR Hrubieszów LRY Ryki LJA Janów Lubelski LSW Świdnik LKS Krasnystaw LTM Tomaszów Lubelski LKR Kraśnik LWL Włodawa LLB Lubartów LZA Zamość powiat województwo warmińsko-mazurskie NE Elbląg miasto NLI Lidzbark Warmiński NO OLSZTYN NMR Mrągowo NBA Bartoszyce NNI Nidzica NBR Braniewo NNM Nowe Miasto Lub. NDZ Działdowo NOG Olecko* NEB Elbląg powiat NOL Olsztyn powiat NEL Ełk NOS Ostróda NGI Giżycko NPI Pisz NIL Iława NSZ Szczytno NKE Kętrzyn * powiat Olecko-Gołdapski województwo opolskie OP OPLE ONA Namysłów OB Brzeg ONY Nysa OGL Głubczyce OOL Olesno OK Kędzierzyn KoĄle OPO Opole powiat OKL Kluczbork OPR Prudnik OKR Krapkowice OST Strzelce Opolskie województwo wielkopolskie PK Kalisz miasto PNT Nowy Tomyśl PKO Konin miasto POB Oborniki PL Leszno miasto POS Ostrów Wlkp. PO POZNAŃ POT Ostrzeszów PCH Chodzież PP Piła PCT Czarnków* PPL Pleszew PGN Gniezno POZ Poznań powiat PGS Gostyń PRA Rawicz PGO Grodzisk Wlkp. PSL Słupca PJA Jarocin PSZ Szamotuły PKA Kalisz powiat PSR Środa Wlkp. PKE Kępno PSE Śrem PKL Koło PTU Turek PKN Konin powiat PWA Wągrowiec PKS Kościan PWL Wolsztyn PKR Krotoszyn PWR Września PLE Leszno powiat PZL Złotów PMI Międzychód * powiat Czarnkowsko-Trzcianecki województwo podkarpackie RK Krosno miasto RLU Lubaczów RP Przemyśl miasto RLA Łańcut RZ RZESZÓW RMI Mielec RT Tarnobrzeg miasto RNI Nisko RBI Ustrzyki Dolne* RPR Przemyśl powiat RBR Brzozów RPZ Przeworsk RDE Dębica RRS Ropczyce** RJA Jarosław RZE Rzeszów powiat RJS Jasło RSA Sanok RKL Kolbuszowa RKR Krosno powiat RSR Strzyżów RLE Leżajsk RTA Tarnobrzeg powiat *powiat Bieszczadzki ** powiat Ropczycko-Sędziszowski województwo śląskie SB Bielsko-Biała miasto SZO Żory SY Bytom SBE Będzin SH Chorzów SBI Bielsko-Biała powiat SC Częstochowa miasto SCI Cieszyn SD Dąbrowa Górnicza SCZ Częstochowa powiat SG Gliwice miasto SGL Gliwice powiat SJZ Jastrzębie Zdrój SKL Kłobuck SJ Jaworzno SLU Lubliniec SK KATOWICE SMI Mikołów SM Mysłowice SMY Myszków SPI Piekary Śląskie SPS Pszczyna SRS Ruda Śląska SRC Racibórz SR Rybnik miasto SRB Rybnik powiat SI Siemianowice Śląskie STA Tarnowskie Góry SO Sosnowiec STY Tychy powiat SW Swiętochłowice SWD Wodzisław ST Tychy miasto SZA Zawiercie SZ Zabrze SZY Żywiec województwo świętokrzyskie TK KIELCE TOS Ostrowiec Świętokrzyski TBU Busko TPI Pińczów TJE Jędrzejów TSA Sandomierz TKA Kazimierza Wielka TSK Skarżysko-Kamienna TKI Kielce powiat TST Starachowice TKN Końskie TSZ Staszów TOP Opatów TWL Włoszczowa województwo mazowieckie WO Ostrołęka miasto WSZ Szydłowiec WP Płock miasto WB Warszawa-Bemowo WR Radom miasto WA Warszawa-Białołęka WS Siedlce miasto WD Warszawa-Bielany WBR Białobrzegi WW..A Warszawa-Rembertów WCI Ciechanów WJ Warszawa-Targówek WG Garwolin WK Warszawa-Ursus WGS Gostynin WN Warszawa-Ursynów WGM Grodzisk WT Warszawa-Wawer WGR Grójec WW..F Warszawa-Wilanów WKZ Kozienice WW..G Warszawa-Wilanów WL Legionowo WW..H Warszawa-Wilanów WLI Lipsko WW..J Warszawa-Wilanów WLS Łosice WW..W Warszawa-Wilanów WMA Maków Mazowiecki WW..K Warszawa-Włochy WM Mińsk Mazowiecki WW..L Warszawa-Włochy WML Mława WW..M Warszawa-Włochy WND Nowy Dwór Mazowiecki WW..N Warszawa-Włochy WOS Ostrołęka powiat WW..V Warszawa-Włochy WOR Ostrów Mazowiecka WZ Warszawa-Zachód WOT Otwock WWE Węgrów WPI Piaseczno WWL Wołomin WPL Płock powiat WWY Wyszków WPN Płońsk WZW Zwoleń WPR Pruszków WZY Żyrardów WPZ Przasnysz WZU Żuromin WPY Przysucha WE Warszawa-Mokotów WPU Pułtusk WU Warszawa-Ochota WRA Radom powiat WF Warszawa-Praga Pd. WSI Siedlce powiat WH Warszawa-Praga Pn. WSE Sierpc WI Warszawa-Śródmieście WSC Sochaczew WY Warszawa-Wola WSK Sokołów Podlaski WX Warszawa-Żoliborz województwo zachodniopomorskie ZK Koszalin miasto ZKL Kołobrzeg ZS SZCZECIN ZKO Koszalin powiat ZSW Świnoujście ZMY Myślibórz ZBI Białogard ZPL Police ZCH Choszczno ZPY Pyrzyce ZDR Drawsko ZSL Sławno ZGL Goleniów ZST Stargard Szczeciński ZGY Gryfice ZSZ Szczecinek ZGR Gryfino ZSD Świdwin ZKA Kamień Pomorski ZWA Wałcz Oczywiście na tej liście nie ma RST bo to (nie wiadomo dlaczego) najlepsi i najuprzejmiejsi kierowcy na świecie |
|
|
~~bolo | |
|
|
nisko ma lepsze drogi bo robi je skanska przyjemnie sie jezdzi tylko do ozetu dalej na stalowa do szpitala to tylko srodkiem drogi.tej ulicy potrzebny jest remont firma janow lubelski chetnie sie tym zajmnie.przyklad to aleje....i wtedy kazdy bedzie jezdzil 60km/h.prawym czy lewym pasem
|
|
|
~~RST... | |
|
|
CYTAT nisko ma lepsze drogi bo robi je skanska przyjemnie sie jezdzi tylko do ozetu dalej na stalowa do szpitala to tylko srodkiem drogi.tej ulicy potrzebny jest remont firma janow lubelski chetnie sie tym zajmnie.przyklad to aleje....i wtedy kazdy bedzie jezdzil 60km/h.prawym czy lewym pasem może i ma, ale nie drogi, a drogę(jedną), i nie odwracaj uwagi od tematu, forum dotyczy sposobu i umiejętności jazdy, a nie jakości dróg |
|
|
|
|
|
Ciągle piszecie o tym lewym i prawym pasie, a z tego co pamiętam, a były to wczesne lata 90te, kiedy robiłem kurs, to w terenie zabudowanym można wyprzedzić z prawej strony. Chyba, że coś się zmieniło?
|
|
~~RST... | |
|
|
CYTAT CYTAT na pocieszenie dodam że są jeszcze \"BARDZIEJ WYTRAWNI\" kierowcy: LKR, LJA, RTA, TSA, Masz rację jeżdżą jak ćwoki, ale nie tylko oni. Ja dodałbym do tej listy jeszcze: województwo podlaskie BI BIAŁYSTOK BLM Łomża powiat.... ...ZKA Kamień Pomorski ZWA Wałcz Oczywiście na tej liście nie ma RST bo to (nie wiadomo dlaczego) najlepsi i najuprzejmiejsi kierowcy na świecie bardzo dużo wysiłku włożył w to kolega, ale w końcu wszystkie fajtułapy zostały zdemaskowane pozdrawiam mod J-r |
|
|