|
|
|
O zawrót głowy doprowadza codzienna oferta starych znoszonych ciuchów wystawianych przez b operatywne panie! Szkoda ze tym procederem nie zajmie sie redaktorek działu ogłoszen i urzad skarbowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rdest ma rację.Rozumiem gdy człowiek chce się pozbyć bluzy czy jakiegoś ciucha ktory kupił i jest za mały, wrzuca ogłoszenie i jest ok. A tu codzień jakaś baba, która kupuje ciuchy dla dzieciu na lumpach po 1 zł wrzuca to w ogłoszenia i cała strona zawalona i natychmiast twoje ogłoszenie znika w czeluściach dziecięcych ciuchów. Zwykłe handlary, którym znudziło się płacenie placowego na hali targowej wkroczyły do internetu.
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
lepiej nie można było tego ująć IH8U
|
|
|
|
|
No niestety taka prawda i to kolejny powod dla ktorego ogloszenia powinny byc moderowane.
|
|
|
|
|
a mnie dziwi to ,ze ludzi boli to, ze ktos chce sobie cos sprzedac, jego sprawa, nawet jesli na tym zarabia.zazdrościsz?rób to samo.
bo mi zdecydowanie bardziej przeszkadzają ogłoszenie "matrymonialne", niejednokrotnie z obrzydliwymi zdjęciami-bo inaczej tego nazwac nie mozna!i tym własnie powinien sie ktos zając!nie mam juz ochoty czytac codzien co jeden pan moze zrobic pani lub odwrotnie (i to tylko dzis w godz.16-18)...tymbardziej, ze ogłoszenia przegladają tez bardzo młodzi ludzie. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
od tego żeby handlować jest alledrogo, tu są ogłoszenia.
będziesz miała do sprzedania buciki, nowe, piękne, które dostałaś w prezencie i okazało się że za małe. Wrzucasz w ogłoszenia a po chwili jakaś "zaradna" paniusia dodaje kilkanaście innych. A Twoje ginie w czeluściach jej "biznesu". Tak więc w życiu nie pozbędziesz się tych pantofli. kumasz kobito?? |
|
|
|
|
Popieram. Będziemy usuwać takie "hurtowe" ogłoszenia.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Popieram. Będziemy usuwać takie \"hurtowe\" ogłoszenia. Jeśli paniusia jest "zaradna" zarejestruje się tysiąc razy i każde ogłoszenie będzie od "kogoś innego" życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Popieram. Będziemy usuwać takie \\\"hurtowe\\\" ogłoszenia. Jeśli paniusia jest \"zaradna\" zarejestruje się tysiąc razy i każde ogłoszenie będzie od \"kogoś innego\" Nie do konca się z Tobą zgodze. Po założeniu tego watku przejrzałam ogłoszenia i osobiscie usunelam ok 50. Nawet jeżeli "paniusia" załozy 20 kont to w ogłoszeniach cały czas podaje tego samego maila, nr telefonu i dodaje je z tego samego ip. Po tym identyfikujemy te hurtowe sprzedaże. |
|
|
|
|
Nie da się jej IP zablokować jakoś?Ładne bany dajecie, na co niektórych tu gagatków to i ją zaszczycić takim wyróżnieniem.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
kilka postów wyżej ironicznie pytałaś co jednoznacznie świadczyło o twoim niezrozumieniu tematu, o to czy ktoś sprzedał mu szmatkę super znanej firmy... teraz piszesz dziewczyno czy nie da się zablokować IP?? więc przeszkadza Ci przesyt tych ogłoszeń czy nie?? zdecyduj się!!
|
|
|
|
|
Grzecznie prosiłam o rozwinięcie tematu,by każdy go zrozumiał, więc o co się czepiasz?Pytam z ciekawości czy nie można zablokować-też Cię to drażni?
Ciężkie jest życie niezdecydowanej kobiety. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Wszystkie ogłoszenia które naruszają regulamin lub są nieodpowiednie zgłaszajcie do mnie na PW
|
|
|
|
|
o losie ale problemy macie ja tu nie widze jakis szmateksó od tego sa ogłoszenia tutaj a jak twierdzicie ze allegro jest od tego to niech ci od zboczonych ogłoszen ida na erodate a nie ludzie wyluzujcie
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|