|
|
|
Szukam hurtowni alkoholi?? czy są jakieś w STW bądź okolicy?? chodzi mi o kupno na wesele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zostało mi dużo spirytusu jakby ktoś chciał to PW. (bardzo tanio)(nikt po nim nie umarł jak widać ja też żyję)
:) |
|
|
|
|
Tak a propo, ile l alkoholu liczy się na osobe na weselu?? ewentualnie ile butelek (ilu litrowych)?? z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
ja bym liczył 0,7 na głowe albo 0,5
|
|
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|
|
|
//moderowano
rozmowy między sobą na PW |
|
|
|
|
//moderowano
rozmowy między sobą na PW - szykuje się ban-an za pisanie bzdur nie związanych z tematem |
|
|
|
|
//moderowano
rozmowy między sobą na PW |
|
|
|
|
Przedsiębiorstwo Przemysłu Spirytusowego POLMOS Warszawia S.A. - Wytwórnia Wódek w Stalowej Woli
Niezłomnych 27, 37-450 Stalowa Wola tel. 158442636 >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT Tak a propo, ile l alkoholu liczy się na osobe na weselu?? ewentualnie ile butelek (ilu litrowych)?? z góry dzięki za odpowiedź Ja na swoje wesele, które mam w czerwcu licze 0,7 na parę. Wiem z doświadczenia ( w rodzinie i u znajomych) że wiecej nie pójdzie;) chyba ze zapraszasz górali ale to inna bajka;) Pozdro |
|
|
|
|
CYTAT Zostało mi dużo spirytusu jakby ktoś chciał to PW. (bardzo tanio)(nikt po nim nie umarł jak widać ja też żyję) Ha!Mamy Cię Stefek-pedał to Ty!! Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
U mnie było 110osób a wódki poszło 70butelek 0,5L plus 2butelki Jacka Danielsa 6butelek wina białego 7butelek czerwonego, był bimber na wiejskim stole, śliwowica i piwa alko. jak i bez alkoholowe. Także zależy czy oprócz wódki będziesz miał też coś innego. Moi rodzice kupili wódkę i wino w Biłgoraju w hurtowni.
|
|
|
|
|
zielony_groch
"pedał" bierze ode mnie ten napój i miał się pytać czy ktoś by tego nie odkupił ode mnie ;) pedał to pedał ja to ja.! :) |
|
|
|
|
CYTAT zielony_groch \"pedał\" bierze ode mnie ten napój i miał się pytać czy ktoś by tego nie odkupił ode mnie ;) pedał to pedał ja to ja.! Nie jestem tego taka pewna xD Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Ale ja jestem pewien
|
|
|
|
Chodzą słuchy,ze niejaki "pedał" chciał opchnąć spiryt szemranego pochodzenia na czacie.
Stefek, tylko jak Ty to teraz udowodnisz,że z pedałem nie masz nic wspólnego? Wiem - oddaj do Caritasu swoją czerwoną,skórzaną torebkę i będziesz "czysty" czyt. eunuch |
|
|
|
|
Stefek, ale pedał twierdził, że to Ty od niego bierzesz, a nie on od Ciebie
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Rozdwojenie jaźni?Może "pedał" to Twoje alter ego?
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Szemranego pochodzenia.. hah ;]
O co wam chodzi z tym pedałem??!! jeżeli wam to da jakąś ucieche to powiem wam że jestem pedałem! pasuje? nawet mój avatar na to wskazuje.. jestem pedałem prosze to uszanować! ;] :) |
|
|
|
|
CYTAT Chyba jakieś postanowienie noworoczne każdy się nabija aż się wesoło robi. Nikt tu się z nikogo nie nabija, toż to poważny temat jest! Dojść potrzebujemy czy Stefek to głośny "pedał" handlujący alko. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Człowieku To dzisiaj dopiero doszedłeś do siebie po sylwku
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
CYTAT Nikt tu się z nikogo nie nabija, toż to poważny temat jest! Dojść potrzebujemy czy Stefek to głośny \"pedał\" handlujący alko. Tak, oraz czy to ten sam, który godzinę temu deklarował się na czacie,że właśnie NIM jest, pod dość rozpoznawalnym nickiem |
|
|
|
|
CYTAT Dajcie spokój Stefanowi czepiliście się jego jak rzep psiego ogona. A ty to kto, jego chłopak?
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dajcie spokój Stefanowi czepiliście się jego jak rzep psiego ogona. A ty to kto, jego chłopak?Buahahahaha xD Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Przypominam o TEMACIE. Każdy kolejny post nie na temat zostanie usunięty.
|
|