|
|
|
Słyszałam że jest tam Pani Gosia która dobrze ścina włosy.
Ale okazało się że tam są dwie panie o tym imieniu...... Może ktoś z was tam był i podpowie do której iść ...? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja tam chodzę i jestem zadowolona. Tanio, szybko, ładnie. Raz tylko podcinałam tam włosy i byłam zadowolona.
A, i chodzę do pani Gosi, tej szczuplejszej Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Jeśli Gosia to ta szczupła platynowa blondynka ;-)
|
|
|
|
|
Bylam dzisiaj u tej Pani i....jestem mega zadowolona z fryzury Jak nigdy :( Wczesniej korzystalam z uslug pań na WP ;) Nie polecam,ceny tam sa masakryczne
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
Neka1, ścinałaś? Bo ja mam długie włosy, ale bez kształtu, który chciałabym im nadać i myślę nad panią Gosią
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
Scinalam wlosy i zrobilam pasemka. Jestem bardzo zadowolona,moja siostra tez Polecam ten salon fryzjerski.
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
Ja też się wybieram w niedalekiej przyszłości więc napiszę jak było i jak wyszłoA czy był tam ktoś i robił fryzurę na ślub??Jakie wrażenia?
|
|
|
|
|
CYTAT Ja też się wybieram w niedalekiej przyszłości więc napiszę jak było i jak wyszłoA czy był tam ktoś i robił fryzurę na ślub??Jakie wrażenia? Ja byłem! I robiłem! Serio. No, może nie na ślub, ale na wesele. I nie moje, ale co za różnica? Chyba się liczy? A jakie wrażenia? Dobre, ale jakie miały być, jak to tylko ścięcie na krótko? A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
i taka opinia się liczy
|
|
|
|
|
Odświeżam wątek,ponieważ pisałam dla tych którzy jeszcze nie byli w tym salonie,że jak odwiedzę to napiszę wrażenia no i muszę napisać same pochwały dla pani Gosi)) już znalazłam miejsce,gdzie będę chadzać regularnie
super podejście do tematu,pełen profesjonalizm,a cena zwaliła mnie z nóg aż reszty nie chciałam tak jestem zadowolona. polecam! |
|
|
|
|
Ten salon mieści się w tym budynku co jest obok, arkadia ?
|
|
|
|
|
Nie nie
za stellą za ulicą Ofiar Katynia między blokami tam jest ciąg sklepów i obok Mathiasa jest salon fryzjerski a łatwiej będzie wpisać po prostu w google ul.Metalowców i wyskoczy mapka pozdrawiam |
|
|
|
|
a jakie tam są ceny u tej Pani Gosi?
|
|
|
|
|
tak jak napisałam cena zwaliła mnie z nóg
na strzyżenie narzeczonego i moje podcinanie i pół godzinne suszenie i modelowanie dosyć długich i gęstych włosów co jest nie lada wyzwaniem zapłaciłam 27zł! fryzura ślubna na którą także się już umówiłam z tego co się dowiedziałam kosztować mnie będzie jakieś 60zł więc jak na Stw to naprawdę groszowe sprawy. |
|
|
|
|
Jak nazywa się ten salon fryzjerski?
|
|
|
|
|
Salon fryzjerski damsko-meski chyba tylko tyle to ten obok mathiasa.
|
|
|
|
|
do "anna22 " a masz jakieś namiary do tego fryzjera?
|
|
|
|
|
158109124 polecam
|
|
|
|
|
ta druga pani rownież bardzo dobrze ścina i układa włosy sprawdziłam obie panie ijestem bardzo zadowolona
beza |
|
|
|
|
A nie wiecie jak u nich z farbowaniem? Szukam kogos, kto zrobi mi ladnie pasemka dobrej jakosci farbami i pomoze wybrac odpowiedni do mojego typu urody kolor.
|
|
|
|
|
Panią Gosię grubszą odradzam..źle ścina i więcej bierze...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
robiłam tam przed ślubem pasemka,wyszły super,kolor długo sie utrzymał,zeszlo po prawda trzy godziny,ale warto bylo tyle czasu poświecić.
|
|
|
|
|
To teraz dwa pytania :
1. Jak ma na nazwisko ta "szczuplejsza" pani Gosia? 2. Jakich farb uzywaja? |
|
|
|
|
Ponawiam pytanie nr 1 Lavenders - jak ma na nazwisko ta pani Gosia?
Ma ktoś numer telefonu, albo dokładny adres, bo google pokazuje 3 salony na tej ulicy. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
podaje nr telefonu do obu pań
15 810 91 24 |
|