|
|
|
Hej.
Wie ktoś może jak chodzą ścianki wspinaczkowe. Gdzie i kiedy można sie powspinać ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Hej. Wie ktoś może jak chodzą ścianki wspinaczkowe....?? Chodzą parami ,kołysząc sie z boku na bok krokiem defiladowym. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
kaktus_kaktus
http://www.stalo(...)temid=40 tylko nie wiem czy to aktualne wiadomości poszukaj jeszcze coś na ten temat w Szkole PSP Nr 12 bo coś mi się obiło o uszy, że mają taką ściankę >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Wiem, że swego czasu byłą takowa w Klasztorze.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
nadal jest scianka wspinaczkowa w klasztorze
|
|
|
|
|
kaktus_kaktus
Jak bedziesz "uderzał na tą klasztorną ścianę" to daj znać proszę jak wrażenia, tzn. czy warto się tam zjawić, bo sama chętnie bym się wybrała, a widzę, że o zdjęcia stamtąd na sieci bardzo trudno. Istotne jest dla mnie czy można pośmigać samemu, bo nie mam "wędkowego"partnera pozdrawiam -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
replika
Byłem ostatnio na tej ściance i wiele sie zmieniło (moim zdaniem na lepsze). Można samemu po boulderowac troche a i na wedke jest gdzie pochodzic chociaż nie jest wysoko. Ścianka czynna chyba w pon. śr. i pn. od 17 do 19 (chyba) Jak byś sie chciała troche na wędke pochochodzic to daj znać bo też szukam kogoś "na drugi koniec liny" Pozdrawiam |
|
|
|
|
jestem na tak;)
-narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
w sp12 też jest ścianka wspinaczkowa - trzeba popytac w dyrekcji
|
|
|
|
|
Replika
Hej Daj jakiś namiar na siebie, GG albo mail. Odezwe sie to skoczymy troche sie powspinać Pozdrawiam |
|
|
|
|
ok,
wysyłam na priv... poprzednia wiadomość dotarła? pozdrawiam -narkoza płatna czy na NFZ? -Na NFZ, doktorze -AAAaaa, kotki dwa, szarobure obydwa... |
|
|
|
|
Tak tak dostałem wszytsko. Napisałem mail
|
|