|
|
|
a mianowicie pracowała tam, taka pani imienia nie pamiętam, blondynka, delikatnie pulchniejsza, wiem że miała córeczkę. Jedyna fryzjerka która obcieła mi włosy tak jak chciałam, wie ktoś może co się z nią stało!?
//moderowano tytuł - nie piszemy z caps lockiem !!! - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jakiś czas temu widziałam ją w salonie bodajże Top Styl, to jest na białych. Ta dziewczyna ma na imię Agata.
|
|
|
|
|
Jak dla mnie ona nie jest dobra fryzjerka mojemu synowi tak sciela wlosy ze dziecko sie wstydzilo pokazac kolegom.
|
|
|
|
|
Pewnie się wiercił Nie jest łatwo dzieciom obcinać włosów.
|
|
|
|
|
jeżeli to jest ta Pani z Top Stylu to mogę powiedzieć , że jest super w końcu trafiłam na fajną fryzjerkę, która zna się na swojej pracy )
|
|
|
|
|
Ten cały zakład "MONIKA" to jedna wielka dupa.
Ździerstwo . |
|
|
|
|
ja byłam u tej pani Agaty i jak mi zrobiła fryzurę ,to myślałam ,że zaraz ja jej taką zrobię i ciekawe czy będzie tak chodzić !
Masakra ! Nie wiem czy w Stalowej jest dobry fryzjer . Myślę,że ten temat ,to próba reklamy tej pani ,pewnie dlatego ,ze nie ma klientów . |
|
|
|
|
w zasadzie ile ludzi tyle opinii ale moim zdaniem to jest właśnie fajna fryzjerka ale nie wszystkim dogodzi, mieszkam na przeciwko TOp Styl i tam jest non stop ruch więc nie może być taka zła
|
|
|
|
|
a czy któraś była może u fryzjera na metalowców12 ? naprawdę nie ma dobrego fryzjera w stalowej i nie mam pojęcia gdzie się wybrać, żeby później nie płakać ; o
|
|
|
|
|
i to żadna reklama, byłam dziś w top stylu i nieststy to nie jest pani której szukam, a szkoda :
|
|