|
|
|
Czy ktoś orientuje się jak jest czynny gabinet? bo telefony ze strony internetowej nikt nie odbiera?/?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daruj sobie ten gabinet i tego lekarza.
Taniej i lepiej wyjdziesz na kursach do Rzeszowa i konsultacjach u konkretnego lekarza. |
|
|
|
|
gabinet jest czynny tak jak na stronie piszą, czyli pon, sr i pt od 16.
ja nigdy nie mialam problemu z dodzwonieniem sie ... |
|
|
|
|
Byłam i osobiście, wszystko zamknięte, domofon nie odpowiada, słychać tylko dzwoniący telefon w środku.
|
|
|
|
|
może jakiś urlop ...
|
|
|
|
|
Widać profesjonalizm pełną gębą :]
Gość jest prowadzącym wiele ciąż w stalowej i nisku (nie wiem co ludzi do niego ciągnie) a nawet żadnej informacji nigdzie - co gdzie jak jak długo i dlaczego. masakra. No tak. Bo w sumie jak za jedno badanie woła się 200zł które w sąsiednim większym mieście kosztuje 50zł to można śmiało jeździć na wakacje co 2 tyg skoro tylu jeleni się na to łapie |
|
|
|
|
myślę, że te kobiety, którym prowadzi ciąże zostały uprzedzone o nieobecności. taką mam przynajmniej nadzieję.
a może to coś nagłego. w sumie jakaś informacja powinna być. a skąd ta zła opinia o doktorze Piechniku? ja do niego trafiłam po wielu bardzo dobrych opiniach nt. prowadzenia ciąż zagrożonych. swojego zdania jeszcze nie wyrobiłam, ale będę się miała okazję niedługo przekonać. |
|
|
|
|
Wyrobiłem sobie zdanie po jednej wizycie przy której chciał za badanie nasienia zgarnąc ode mnie 200zł.
Oniemiałem i zapytałem dlaczego aż tyle (dla porównania badanie ogólnikowe a ambulatorium kosztowało 30zł a szczegółowe w lublinie 50) Mówi mi że badanie plus wizyta plus opis itd. Ja mu mówię że interesuje mnie samo badanie i wynik z niego. On na to że to i tak 200zł. Podziękowałem i wyszedłem - więcej moja noga tam nie stanęła. Poza tym miał bardzo nieprzyjemne i agresywne psy na swojej posejsji które nie były w ogóle jakoś "zabezpieczone" na czas przyjmowania pacjentów. To było jakieś 3 lata temu - Ciekawe czy mu się cennik podniósł - w końcu wszystko idzie w górę Ogólnie w moich oczach to regionalny zdzierca. zatankowałem wtedy samochód za około 60zł, pojechałem do lublina i zrobiłem badanie. w kieszeni zostało 90zł + przyjemnie spędzony czas w lublinie. |
|
|
|
|
Ja jestem pacjentką doktora Piechnika i jestem bardzo zadowolona ceny nie róznia się wiele od innych lekarzy w regionie a dzwonić trzeba po 15 30 w dniu kiedy przyjmuje odbiera położna a w inne dni żona doktora albo on sam
|
|
|
|
|
I dalej nikt nie odbiera, dzwoniłam w piątek, poniedziałek i dziś...
|
|
|
|
|
masz rację, ja też nie mogę się dodzwonić, nie wiem co jest grane ...
dr o żadnym tak długim urlopie nie wspominał, a na poprzedniej wizycie umawiałam się z nim nawet wstępnie na ten tydzień ... |
|
|
|
|
napiszcie mi adres to podam kom. ja dzwoniłam kilka razy do doktora na kom więc myślę że mogę podać
|
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Czy telefon to z tej strony? 602 740 496 http://www.piechnik.invito.pl/ Bo też dzwoniłam i nic.
|
|