|
|
|
czy jedzie ktoś na mecz,dawać znać ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja jade
|
|
|
|
|
w ile osób jedziecie/sz i czy masz/cie wolne 1 lub 2 miejsca ?
|
|
|
|
|
jedziemy busikiem w 6 osob dzis o 21:00. na miejscu hotel, jakas popijawka i jutro na mecz. miejsca w busie sa, ale kto ty w ogole jestes?
|
|
|
|
|
osobą chętną do oglądnięcia meczu... Z opcji dzisiejszego wyjazdu odpadam.Orientujesz się jak będzie wyglądała sytuacja przy wejściu,chodzi mi o bilety imienne.Nie posiadam biletu a chciałbym kupić od konika ale skoro bilety mają być imienne to nie wiem czy wejdę z biletem na czyjeś nazwisko.
|
|
|
|
|
jak ty chlopaku liczysz na koniki.. to proponuje sluzewiec a nie stadion narodowy
|
|
|
|
|
Bilety są imienne ale praktycznie nie ma nigdy problemu z wejściem na stadion pod innym nazwiskiem w natłoku ludzi nie da po prostu rady wszystkich srawdzać po dowodach, wiem to z autopsji bywałem na kilkunastu meczach Kadry. Co do koników przed stadionem to raczej odpada,radziłym raczej popatrzeć na portalach typu gumtree moze allegro itp itd moze ktos tam oferuje wejsciowki;>
powodzenia ja sam tez tam bede ale bilet zakupilem w zeszły piątek! |
|
|
|
|
może Ty kolego wybierasz się jutro autkiem i masz wolne miejsca ?
|
|
|
|
|
ja niestety nie mieszkam już w Stalówce.
|
|
|
|
|
puniszer, to czemu dzis ci nie pasuje? miejsca sa, jutro o ktorej chcesz wyjechac? i tak musisz dosc wczesnie jechac.
|
|
|
|
|
no to chyba zostaje mi pooglądanie klęski naszych dzielnych zawodników przy piwku z kumplami przed telewizorem.
|
|
|
|
|
gdyby wyjazd byłby jutro to 2 nas by jechało,może nawet 3.Mam możliwość wzięcia busa 9-cio osobowego.
|
|