|
|
|
Witam
Szukam Tłumacz przysiegłego Belgji Sprowadzilem autko z Belgji i szukam tłumacz przysiegłego Czy w Stw jest gdzies tłumacz przysiegły Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Stalowej na pewno są nauczyciele języka polskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Językami urzędowymi są w Belgii :
francuski, niderlandzki i niemiecki. W jaki języku masz papiery? Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Domyślam się się,że Twoje pytanie to taki"skrót myślowy"
Nie ma języka "belgijskiego".Tym bardziej Tłumacz Belgii Prawdopodobnie chodzi Ci więc o flamandzki. Musi to być osoba posiadająca stosowne uprawnienia jako tłumacz przysięgły. Najlepiej pytaj gdzieś w stacji diagnostycznej mającej uprawnienia do badań i wydawania dokumentacji umożliwiającej przegląd techniczny do rejestracji np.Automobilklub(albo nawet w Wydz.Kom.Starostwa).Sąd ma też wykaz biegłych tłumaczy. Lucky są w stalówce nauczyciele języka polskiego, ale On ma "to" dopiero przetłumaczyć na polski,a z polskiego na nasze. Swoją drogą pokłon za pisownię... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
tu masz kontakt do biura tłumaczeń
Biuro tłumaczeń Glob 37-450 Stalowa Wola Al. Jana Pawła II 25/101 i stronke http://www.przet(...)takt.php |
|
|
|
|
Ja tłumaczyłem na oś.Hutnik, chyba na Wańkowicza to było, nie pamiętam dokładnie ulicy bo troche czasu mineło.
|
|
|
|
|
ja tłumaczyłem u pani Cygan na wojska polskiego chyba 10\1
|
|
|
|
|
Pewnie chodzi o Chińczyka o nazwisku Be-Lgji bo post wskazuje, że auto zostało sprowadzone z Chin. Myślę, że najlepiej go poszukać w Liu Gong na hucie. Swoją drogą w jaki sposób analfabeta sprowadza auta skoro to o wiele bardziej skomplikowane niż podstawy języka polskiego?
|
|
|
|
|
Belgji boże jak można pisać robic takie ortografy ??!! ludzie do nauki!!jak nie wiecie jak się coś piszę to sprawdźcie w słowniku !! oczy aż pieką od takich byków.
|
|
|
|
|
CYTAT Belgji boże jak można pisać robic takie ortografy ??!! ludzie do nauki!!jak nie wiecie jak się coś piszę to sprawdźcie w słowniku !! oczy aż pieką od takich byków. Poczytaj sobie temat "naprawa powypadkowego auta" i zawarta w nim "opowiesc". Jestem ciekaw co wtedy powiesz o ortografii |
|