|
|
|
Hej dziewczyny Czy moze któraś używala perfum FM? Wiem,że są to podróbki oryg.perfum,ciekawa jestem jak one pachną i czy są trwałe. Zastanawiam sie nad kupnem odpowiednika Mexx Woman Bardzo podoba mi się ten zapach.
Jakie polecacie inne odpowiedniki? Z góry będe wdzięczna za odp. \"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
\"Przejść przez życie tak, aby pozostały ślady\" |
|
|
|
|
Ja długi czas zbierałem się kupić podróbkę lacosty essential właśnie z FM (160) i jakoś nie zrobiłem tego w sumie nie wiem dlaczego ale może dlatego że ten od którego miałem kupić nie miał od ręki jej.
Czytalem opinie na internecie o tych perfumach to różne są.. jedni piszą że długo się trzymają inni że są nie trwałe no ale cóż można oczekiwać od perfumy za 30-40zł? :) |
|
|
|
|
Dziewczyny? Jeśli płeć nie jest decydującym kryterium przy odpowiedzi, to ja opiszę swoje doświadczenia z tymi produktami.
Miałem okazję przewąchać cały zestaw demonstracyjny (znajomy jest/był dystrybutorem). Wrażenie raczej kiepskie - porównywałem do zapachów, które aktualnie miałem (na 100% oryginalne) i zapachy praktycznie inne. Bardzo płytkie i syntetyczne. Coś tam wspólnego niby miały, ale tyle co wieczne pióro z wiecznym odpoczynkiem... Nie wiem jak z trwałością, bo na skórę nie aplikowałem. Wiem jedno - sam nigdy tego nie kupię. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Ja miałam takie perfumy i byłam baaardzo zadowolona. Ale to było ze 3 lata temu.
|
|
|
|
|
Gdzie można je kupić?
|
|
|
|
|
U konsultanta FM ;)
:) |
|
|
|
|
Mozna tez kupic na Allegro Duzo ludzi zamawia i jest taniej
|
|
|
|
No tak tylko czy te perfumy warte są tej ceny? czuć je chociaż z godzine? nie lepiej kupić mniej a oryginalną perfumę i będzie ona trzymać się na ubraniu dłuuuugi czas?
|
|
|
|
CYTAT Ja długi czas zbierałem się kupić podróbkę lacosty essential właśnie z FM (160) i jakoś nie zrobiłem tego w sumie nie wiem dlaczego ale może dlatego że ten od którego miałem kupić nie miał od ręki jej. Czytalem opinie na internecie o tych perfumach to różne są.. jedni piszą że długo się trzymają inni że są nie trwałe no ale cóż można oczekiwać od perfumy za 30-40zł? ja uzywalem tych perfum i sa dobre, cena niska ok 40zl wiec jakies 5-6 razy mniej niz oryginal. |
|
|
|
|
CYTAT ja uzywalem tych perfum i sa dobre, cena niska ok 40zl wiec jakies 5-6 razy mniej niz oryginal. Są dobre? Dlatego, że kosztują 5-6 razy mniej od oryginału? Ale żeby osiągnąć intensywnośc zapachu porównywalnego z oryginałem musisz "psiknąć" 7-8 razy więcej. Gdzie tu sens, gdzie logika ? |
|
|
|
|
Spróbowac zawsze można,ale widze ze wiecej jest negatywnych opini.
|
|
|
|
haven to nie jest tak, jesli kupil fm bez posrednikow, nie rozcienczane to psikasz tak jak oryginalem i pachnie tak samo, intensywnosc ta sama, moze troszke krocej sie trzyma ale na caly dzien wystarczy
|
|
|
|
|
No a jest jakiś handlaż z FM tutaj?
|
|
|
|
CYTAT haven to nie jest tak, jesli kupil fm bez posrednikow, nie rozcienczane to psikasz tak jak oryginalem i pachnie tak samo, intensywnosc ta sama, moze troszke krocej sie trzyma ale na caly dzien wystarczy Żubr, przekonałeś mnie. No comment.. |
|
|
|
|
Są tez perfumy FM hot - zaperfumowanie 30% ,ponoć najtrwalsze. Zamówiłam sobie właśnie i porównam sobie z oryginałem
|
|
|
|
tak jest tutaj handlarz FM numer kom na priv ;)
|
|
|
|
|
tak ogolnie to sa wody perfumowane bo perfumy musza miec wiecej procent zaperfumowania. haven widac ze nigdy ich nie uzywales i nie wiesz co to za perfumy sa
|
|
|
|
|
ja dostałem na święta i od tamtej pory leży w szufladzie i będzie tam leżała aż jej nie wyrzucę chyba że jakiś chętny się znajdzie to oddam za browara
Awwf |
|
|
|
|
''TOMIK'' Ja z chęcią przyjmę nawet za dwa browarki
A tak na marginesie to proszę na PW numer przedstawiciela.. Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Widze,ze przewaznie tylko chłopcy są niezadowoleni z perfum Moze w koncu płec piękna coś więcej napisze
|
|
|
|
CYTAT tak jest tutaj handlarz FM numer kom na priv ;) to prosiłbym o taki numer :) |
|
|
|
|
CYTAT tak ogolnie to sa wody perfumowane bo perfumy musza miec wiecej procent zaperfumowania. haven widac ze nigdy ich nie uzywales i nie wiesz co to za perfumy sa Gdy kogoś stać na oryginał-nawet nie patrzy na podróby.Domniemam,że dlatego heaven ich nie używał. Ja również preferuję oryginalne rzeczy,niż jakieś shiet. |
|
|
|
|
CYTAT tak ogolnie to sa wody perfumowane bo perfumy musza miec wiecej procent zaperfumowania. haven widac ze nigdy ich nie uzywales i nie wiesz co to za perfumy sa są wody perfumowane ale również są perfumy ;) |
|
|
|
|
No niestety ale owe pachnidła z FM odbiegają zapachem od oryginału.
|
|
|
|
|
Produkcja podróbek to kradzież, serio nie macie ochoty pachnieć oryginałem ? (drogim to fakt), ale jaka przyjemność z używania luksusowego zapachu
Wszelkie FM i inne rozlewnie to chemia dość kiepska, fuj! |
|