|
|
|
Witam
Moje Renault Scenic 2005 1.9 dci 170 ty km padło prawdopodobnie przekręciły się panewki, szukam mechanika-warsztatu który mógłby wykonać solidny remont czytałem że sporo ludzi jednak remontuje te silniki zamiast wymieniać na kupiony na allegro w którym może paść to samo zaraz po wyjechaniu z warsztatu czy możecie kogoś polecić i ile to może kosztować ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Letowni do KLOCKA
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
agatowka auto pat serwis aut francuskich ma takie silniki tez w ofercie 605 551 991
|
|
|
|
|
mechanika pojazdowa TABOR polecam moj scenic tez tam jezdzi
|
|
|
|
|
A Ja tu nikogo nie reklamuje ale Klocek znalazl to co ASO ukrylo;
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Rni to ja tak samo mogę Tabora polecić bo też znalazł to co 3 reózne aso ukryły. Jedź tam gdzie sporo osób poleca - mieszkamy w takim mieście że jak ktoś ma renomę to sporo osób poleci, wszelkie błędy rozchodzą się szybko w naszej wiosce.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
501 124 827 zadzwon sobie do tego goscia. Nazywa sie Maciek. On siedzi w renowkach od kilku lat. |
|
|
|
|
CYTAT 501 124 827 zadzwon sobie do tego goscia. Nazywa sie Maciek. On siedzi w renowkach od kilku lat. Od 7lat w lagunie siedze, a serwisuje Klocek. Chodzi jak strzala. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Witam Moje Renault Scenic 2005 1.9 dci 170 ty km padło prawdopodobnie przekręciły się panewki, szukam mechanika-warsztatu który mógłby wykonać solidny remont czytałem że sporo ludzi jednak remontuje te silniki zamiast wymieniać na kupiony na allegro w którym może paść to samo zaraz po wyjechaniu z warsztatu czy możecie kogoś polecić i ile to może kosztować ? Jeśli będziesz mógł to daj znać (jak zrobisz), gdzie ostatecznie naprawiałeś, co zostało wymienione i za jakie pieniądze (mam dokładnie takie samo auto) - może komuś się przyda. |
|