|
|
|
Jak ja mam dojechać do apteki w sklepie skoro to tak daleko!! Dlaczego tak długo jest zamknięty, az od soboty a już poniedziałek! Dojazd tragiczny 0 organizacji.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
wrotkami latem się jeździ!
|
|
|
|
|
poczekaj do wiosnyco to jedna apteka w stalowce
chlopei opamietaj sie jak nie masz wiekszych problemow a glowa dalej boli to wez apap |
|
|
|
|
a co niechce się przejść od głównego wejścia??
|
|
|
|
|
wykasowałem capsa i poprawiłem błędy bo nie szło zrozumieć
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jaka szkoda że tylko jedna apteka w tym smutnym jak p*** mieście ;/
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT wykasowałem capsa i poprawiłem błędy bo nie szło zrozumieć zmieniłeś Jacku sens wypowiedzi wczesniej było jasne że nic nie można zrozumieć a teraz ?? każdy bałwan rozkmini o co chodzi |
|
|
|
|
No ale jakby zostało jak jest to miodek by na zawal nawet padł, a nie wiedział o co chodzi
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Olo ćwierćinteligencie...
A jak w Tesco kupujesz ryby to podjeżdzasz z tyłu i przez magazyn wchodzisz? Bo nie sądze abyś zapier**lał taki kawał drogi między półkami. |
|
|
|
|
może inwalida i ma problem z poruszaniem się ? wziął to ktoś pod uwage ?
(to tylko opcja) |
|
|
|
|
Złoczyńca tak wziałem. Jednakże inwalida nie wjedzie z boku na wózku inwalidzkim
|
|
|
|
CYTAT Złoczyńca tak wziałem. Jednakże inwalida nie wjedzie z boku na wózku inwalidzkim a moim zdaniem to nie o to chodzi... część społeczeństwa choruje na "popierdo...." (bo trzeba po imieniu rzeczy nazywac) i do zwykłego spożywczaka osiedlowego czy coś takiego najchętniej wjechałaby autem.... - TAK!!! właśnie coś na zasadzie MC'drive'a.... zostawienie auta w oddali i przejście się kawałek na piechotkę nie wchodzi w grę... w tesco czy w jakims markecie poszerzyć alejki to by autami najchętniej wjeżdzali i tylko przez okno pakowali do środka....
|
|
|
|
|
CYTAT Jak ja mam dojechać do apteki w sklepie skoro to tak daleko!! Dlaczego tak długo jest zamknięty, az od soboty a już poniedziałek! Dojazd tragiczny 0 organizacji. Co ty olo22 chrzanisz przecież wejście do apteki jest z tyłu budynk, tam jest parking i nie był zamknięty i od tamtej strony pierwsze drzwi po lewej, to była najkrótsza droga, bo od tej która była zamknięta to miałeś dalej "matołku". A to twój tatuś ma tę aptekę. |
|