|
|
|
Witam
Czy ktoś wie z Państwa, jak się nazywa zespół, który gra dancingi w restauracji Przytulnej? Prawdopodobnie to jest małżeństwo. Słyszałam kiedyś jak fajnie grają i jestem ciekawa jak się ten zespół nazywa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oni już nie grają w przytulnej teraz gra inny zespół a tamci nazywali sie BRAVO i faktycznie grali w dwójkę.
Mąż na klawiszach a żona wokal :) |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
super grali! szkoda ze juz zaprzestali, moze jeszcze na scenę wrócą
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
CYTAT super grali! szkoda ze juz zaprzestali, moze jeszcze na scenę wrócą yy... ty mówisz o tym zespole BRAVO że oni super grali? przecież jak można nazwać zespołem faceta z dwoma parapetami i wokalistke.. to jest zespół? przeciez on nie grał tylko puszczał wszystko z dysku! jedyne co dawali od siebie to wokal.. :) |
|
|
|
|
właśnie wróciłem z przytulnej.. zespól oceniam na 3-
tamten był jaki był ale fajniejsze kawałki puszczali trzeba przyznac.. ale impreza w przytulnej przednia ogólnie! polecam! :) |
|
|
|
|
CYTAT właśnie wróciłem z przytulnej.. zespól oceniam na 3- tamten był jaki był ale fajniejsze kawałki puszczali trzeba przyznac.. ale impreza w przytulnej przednia ogólnie! polecam! Jak zawsze w wyborowym towarzystwie ;D Po Prostu ja http://www.maxmodels.pl/vinix.html Usługi fotograficzne: -Chrzciny -Imprezy Okolicznościowe -Osiemnastki -Sesje zdjęciowe (Wyłącznie Pań) Kontakt PW ;) Zapraszam. |
|
|
|
|
CYTAT Jak zawsze w wyborowym towarzystwie ;D tak jest!!! chociaż pod koniec zespół się rozkręcił :) |
|