|
|
|
Witam,
Czy ktoś korzysta/ł ze Strefy Wellness na ul.KEN? Wczoraj przechodziłam i widziałam,że chyba na bieżniach były zajęcia. Interesuje mnie głównie cena karnetu i na które zajęcia warto się wybrać. Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://strefawellness.com.pl/index.html
|
|
|
|
|
Czyli przechodziłaś obok ale nie weszłaś zapytać o cenę u źródła, tylko stwierdziłaś, że lepiej przyjść do domu i zapytać ludzi na forum, którzy nie koniecznie mają wiedzę na ten temat.
Podejrzewam, że będąc w aptece i widząc Gripex w promocji nie zapytasz farmaceutki o cenę, tylko założysz nowy temat: "Ile kosztuje Gripex?" |
|
|
|
|
CENNIK - WALKING/SPINNING
1 WEJŚCIE - 15 ZŁ. 5 WEJŚĆ - 45 ZŁ. (ważny 1 miesiąc) 11 WEJŚĆ - 99 ZŁ. (ważny 1 miesiąc) 15 WEJŚĆ - 130 ZŁ. (ważny 2 miesiące) 20 WEJŚĆ - 165 ZŁ. (ważny 3 miesiące) 50 WEJŚĆ - 390 ZŁ. ( ważny 6 miesięcy) + Zawieszenie umowy na okres 1 miesiąca 100 WEJŚĆ - 740 ZŁ. (ważny 9 miesięcy) +Pomiar tkanki tłuszczowej co miesiąc + Zawieszenie umowy na okres 2 miesięcy CENNIK GRUPOWY - WALKING/SPINNING 10 KARNETÓW PO 11 LEKCJI - 900 ZŁ. (WAŻNOŚĆ - 1 MIESIĄC) 10 KARNETÓW PO 20 LEKCJI - 1.600 ZŁ. (WAŻNOŚĆ - 2 MIESIĄCE) PROMOCJA - WALKING/SPINNING ZAKUP NOWEGO KARNETU W DNIU OSTATNIEJ LEKCJI POPRZEDNIEGO KARNETU '' KONTYNUACJA '' 5 % RABATU. 10 '' KONTYNUACJI '' - KARNET 11 WEJŚĆ = 5 LEKCJI GRATIS - KARNET 15 WEJŚĆ = 7 LEKCJI GRATIS - KARNET 20 WEJŚĆ = 10 LEKCJI GRATIS CENNIK SIŁOWNIA + WALKING/SPINNING 1 WEJŚCIE - 25 ZŁ KARNET SIŁOWNIA NO LIMIT + WALKING/SPINNING 10 WEJŚĆ 180 ZŁ - WAŻNOŚĆ - 1 MIESIĄC KARNET SIŁOWNIA NO LIMIT + WALKING/SPINNING 20 WEJŚĆ 350 ZŁ - WAŻNOŚĆ - 2 MIESIĄCE KARNET SIŁOWNIA NO LIMIT + WALKING/SPIINING NO LIMIT 650 ZŁ - WAŻNOŚĆ - 3 MIESIĄCE +Pomiar tkanki tłuszczowej co miesiąc KARNET SIŁOWNIA NO LIMIT + WALKING/SPINNING NO LIMIT 1.200 ZŁ - WAŻNOŚĆ - 6 MIESIĘCY +Pomiar tkanki tłuszczowej co miesiąc +Rezerwacja bieżni + Zawieszenie umowy na okres 2 miesiąca KARNET SIŁOWNIA NO LIMIT + WALKING/SPINNING NO LIMIT 2.200 ZŁ - WAŻNOŚĆ - 12 MIESIĘCY +Pomiar tkanki tłuszczowej co miesiąc +Rezerwacja bieżni +Szawka + Zawieszenie umowy na okres 2 miesięcy GRUPY MINIMUM 10 OSÓB - 10 % ZNIŻKI !!! tylko ze silownia zostala na Poniatowskiego http://stref(...)nik.html |
|
|
|
|
CYTAT Czyli przechodziłaś obok ale nie weszłaś zapytać o cenę u źródła, tylko stwierdziłaś, że lepiej przyjść do domu i zapytać ludzi na forum, którzy nie koniecznie mają wiedzę na ten temat. Podejrzewam, że będąc w aptece i widząc Gripex w promocji nie zapytasz farmaceutki o cenę, tylko założysz nowy temat: \"Ile kosztuje Gripex?\" Przepraszam wielce za moje lenistwo. Przechodziłam, bo spieszyłam się w inne miejsce i zauważyłam. A o opinię można zawsze zapytać,bo może akurat ktoś korzystał. Alcia dziękuję za cennik |
|
|
|
|
Korzystałam i korzystam z bieżni. Ale odbywają się tam różnego rodzaju zajęcia typu fitness. Zależy co kogo interesuje i co się lubi. Jeśli chodzi o obsługę jest sympatyczna i miła. Najlepiej z nimi porozmawiać, to powiedzą co na czym polega i coś zaproponują. Na stronie http://stref(...)dex.html jest grafik zajęć.
|
|
|
|
|
CYTAT Korzystałam i korzystam z bieżni. Ale odbywają się tam różnego rodzaju zajęcia typu fitness. Zależy co kogo interesuje i co się lubi. Jeśli chodzi o obsługę jest sympatyczna i miła. Najlepiej z nimi porozmawiać, to powiedzą co na czym polega i coś zaproponują. Na stronie http://stref(...)dex.html jest grafik zajęć. Właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam Sama nieraz korzystałam z zajęć fitness,ale nigdy walkingu czy spinningu. Chyba się przejdę po więcej szczegółów Dziękuję |
|
|
|
|
Joaq, nie przejmuj sie uszczypliwymi komentarzami. buractwo na tym forum to rzecz powszednia. A admini nic sobie z tego nie robia, pomimo ze regulamin ma to tepic. |
|
|
|
|
CYTAT Joaq, nie przejmuj sie uszczypliwymi komentarzami. buractwo na tym forum to rzecz powszednia. A admini nic sobie z tego nie robia, pomimo ze regulamin ma to tepic. Bez przesadki, takimi rzeczami to się nie przejmuję Tylko zastanawiam się czemu niektóre osoby muszą od razu wszystko negować i krytykować Może ktoś ma gorszy dzień i można sobie zawsze ulżyć na forum Chociaż znam lepsze i przyjemniejsze sposoby ;) |
|
|
|
|
Pytanie do właścicieli Welness - Ja jestem ciekawa, czy "szawka" to tylko w karnecie na rok? Czy na 6 m-cy też szawkę można negocjować?????
|
|
|
|
|
CYTAT Pytanie do właścicieli Welness - Ja jestem ciekawa, czy \"szawka\" to tylko w karnecie na rok? Czy na 6 m-cy też szawkę można negocjować????? Ja myślę, że ta szaWka jest magiczna i można ją mieć tylko przy rocznym karnecie |
|
|
|
|
CYTAT Witam, ...Interesuje mnie głównie cena karnetu ... A to masz zarąbiste zaiteresowania.Hobby? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam, ...Interesuje mnie głównie cena karnetu ... A to masz zarąbiste zaiteresowania.Hobby? widzę że nie dorosłeś do przebywania na forum. załóż buty i wyjdź stąd. |
|
|
|
|
Witam własnie odwiedzilam ich strone i ogladam grafik. Widze ze sporo osób jest. Czy ktos moglby doradzic do kogo najlepiej itd bede wdzieczna
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
jedno ewjście 15 zł, no to nieźle rzeźbią Dla kogo te ceny?
W Top Gym mam godzinę bieżni za 7 zł. Oczywiście jednorazowo, bo w karnecie taniej, to gdzie sens pchać się na KEN życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
tylko ze najpierw wejdz i zobacz ze w top gymie sa calkowicie inne bieznie i inaczej sie na tym cwiczy na ken sa zajecia grupowe i to sa bieznie mechaniczne,co wcale nie znaczy ze sa tanie bo nie sa ale nie ma co porownywac
|
|
|
|
|
a tu w karnecie tez masz 10 zl za godzine
|
|
|
|
|
CYTAT a tu w karnecie tez masz 10 zl za godzine W Top Gym godzina w karnecie wychodzi 5 zł, więc jakie TEŻ ? życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a tu w karnecie tez masz 10 zl za godzine W Top Gym godzina w karnecie wychodzi 5 zł, więc jakie TEŻ ? Zgadza się,że top gym jest dużo tańszy,fitness daje w kość,ale niestety przy grupie np.15 osób to można sobie zęby powybijac :-/ nowa sala jest malutka i może się nadawać na treningi indywidualne,a nie zajęcia grupowe.Sprzęt też już swoje przeżył, hantle pamiętają chyba jeszcze ubiegłe stulecie. Juz lepiej dac więcej za karnet, mieć komfort zajeć i pewność,że nie zabraknie maty czy ciezarków. |
|
|
|
|
czy ciężarek będzie nowy czy z ubiegłego stulecia, to macha się nim chyba tak samo ? i za to płacić dwukrotnie więcej?
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
hej w którym dokładnie jest to miejscu? i od której czynne?
Jestem jaka jestem .....:) |
|
|
|
|
CYTAT hej w którym dokładnie jest to miejscu? i od której czynne? W pawilonach na KEN tam gdzie dawniej był "Pik-Pak" Wieczorami bije z tamtąd wściekłe niebieskie światło a czynne to jakoś tak dwa razy dziennie, raz rano a potem po południu drugi raz otwierają. tu masz grafik : http://syste(...)ny-zajec życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Kiedy w końcu zrobicie porządek na tym forum i zaczniecie natychmiast kasować posty,które ktoś pisze i reklamuje swoją firmę.
Jak ktoś chce reklamę to niech wam płaci. |
|
|
|
|
CYTAT tylko ze najpierw wejdz i zobacz ze w top gymie sa calkowicie inne bieznie i inaczej sie na tym cwiczy na ken sa zajecia grupowe i to sa bieznie mechaniczne,co wcale nie znaczy ze sa tanie bo nie sa ale nie ma co porownywac Faktycznie nie ma co porównywać. Bieżnia mechaniczna to szczyt prymitywizmu i nawet na allegro już tego jest moze 2 sztuki. Powodem jest całkowity brak zabezpiecznia stawów i wiązań podkolanowych ćwiczącego. Trening na bieżni mechanicznej jest równoznaczny z pchaniem taczki pod górkę po asfalcie . Brak jakiejlkolwiek amortyzacji, przy rozpędzaniu bieżni czyli okrągłego cięzarka uwieszonego z boku sa takie przeciążenia wiązania podkolanowego że grozi to naderwaniem ww. Poza tym bieżnia mechaniczna kosztuje ok. 700zł a taka dobra elektryczna jakieś 15 000zł. To że Pan za ten badziew woła 3000zł to już sprawa naciągania klienta jak płacenie 15zł/h za ćwiczenie na czymś co jest z minionej epoki. Dobry marketing i stado łyka jak pelikan. Oczywiście zaraz będzie odzew że się chudnie i to jest takie dobre bo koleżanka cioci chodziła i schudła. Dziewczyny prawda jest taka że pchając taczke pod górke napewno się chudnie pytanie tylko czy aż tak nie zależy wam na zdrowiu i czy za takie coś warto dać 15zł. Odpowiedz pozostawiam wam i polacam poczytać troszkę o skutkach takich treningów w dłuższym okresie czasu. |
|
|
|
|
zebyc wiedziala baby chodza tam jak nawiedzone ,lepszy zwykly aerobik troche diety i czlowiek zdrowszy i zostaje cos w kieszeni ,15 zl za godzine jak na stalowa wola to przesada a takie bieznie na allegro widzialem za 500
|
|