|
|
|
Opinie na temat tego salonu ślubnego.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Opinie na temat tego salonu ślubnego. idź, zobacz, wyrobisz sobie opinię. to co sprzedają można dotknąć, przymierzyć, powąchać, porozmawiać z obsługą... etc. etc. czy zasadnym jest zakładać nowy temat?? |
|
|
|
|
Byłam w tym salonie, ale chciałbym poznać opinię innych zainteresowanych.
|
|
|
|
|
CYTAT Opinie na temat tego salonu ślubnego. CYTAT idź, zobacz, wyrobisz sobie opinię. to co sprzedają można dotknąć, przymierzyć, powąchać, porozmawiać z obsługą... etc. etc. czy zasadnym jest zakładać nowy temat?? Świenite, a nie pomyslałeś ze w dobie internetu wiele spraw można zalatwic bez wychodzenia z domu? Tak samo jest ze zbieraniem opinii roznych sklepow, firm itd. Dziewczyna moze pyta po to bo nie chce jej sie latac po pseudo salonach zeby wszedzie dotknac powachac skoro moze siasc i po kilku/ kilkunastu obiektywnych ocenach zaoszczędzi swój czas. Nie kazdy ma czas na dysksuje z obsługą. |
|
|
|
|
droga panno pino,
Nie chcę wchodzić niepotrzebną polemikę, ale tylko empiryczne zbadanie sytuacji da odpowiedź na pytanie o opinię. Bo każdy może mieć inną. Społeczeństwo w dobie internetu staje się leniwe, trzeba je rozruszać a monilek skoro już była w rzeczonym salonie to niech wyrazi swoją opinię i zainicjue tym dyskusję. trzeba dać coś od siebie, żeby coś dostać |
|
|
|
|
Kolego, ocena jest tym lepsza - im wykonana na większej próbie. Na 1000 źle obsłużonych klientów - 1 może być obsłużony poprawnie. Jeśli Ty nim będziesz - nie znaczy, że sprzedawca jest ok.
Myślę, że na ogół się zgadzamy co do tego jak powinna wyglądać obsługa klienta i poziom świadczonych usług. Nie ma rozbieżności. To co piszesz to tak, jak byś na nowo kazał dzieciom w szkole badać i dowodzić kropelkowy model budowy jądra atomu. CYTAT Społeczeństwo w dobie internetu staje się leniwe, trzeba je rozruszać Staje się wygodne. Chyba, że Ty jadąc samochodem, czy autobusem - jesteś leniwy - bo kiedyś jeżdżono wozem konnym ... albo w ogóle nie jeżdżono ? Znasz takie przysłowie: Jak czegoś nie ma w internecie - znaczy, że nie istnieje. |
|
|
|
|
SM - Ty i te Twoje "argumenty", książkę by mozna o tym napisać ;)
Jest wiele rzeczy których nie ma w internecie. Ale żeby to wiedzieć trzeba czasem "wyjść" z tegoż internetu. tyle z mojej strony w temacie, rękawicy nie podejmę z mistrzem argumentacji - bo zaraz przykłady zabójstw, wypadków lub innych przytaczać będziesz. Jak wyżej napisano, i ja potraktuję jej zapytanie jako kryptoreklamę. EOT |
|
|
|
|
To napisz książkę, zamiast klepać bzdurne posty. Na zdrowie Ci wyjdzie.
|
|
|
|
|
Brawo Different, temat o Salonie- firmie która byc moze robi sobie badania marketingowe na tym forum i reklame przy okazji jest OK.
A inne przez SM sa kasowane z informacja gdzie mozna wykupic reklame. Widać jak wszędzie są równi i równiejsi. //moderowano "byc moze" - tutaj jest odpowiedź na Twój post. |
|
|
|
|
CYTAT Opinie na temat tego salonu ślubnego. Polecam. Fachowa obsługa. Panie mają doświadczenie, doradzą jak trzeba. Żałuję, że sama nie skorzystłam z ich usług wybierając suknię ślubną. Ceny przystępne. |
|
|
|
|
Witam. W ubiegłym roku brałam ślub i wlaśnie w Salonie Anna zakupiłam suknie. Mają bardzo dużo naprawdę ładnych sukien, ciężko mi było sie zdecydować. Ceny przystępne. Duży wybór również dodatków ślubnych.
Zostałam bardzo mile obsłużona, panie bardzo dobrze doradzają. Jest tam również komis sukien ślubnych. Po ślubie wstawiłam tam suknie i bardzo szybko została sprzedana. Także ja osobiście byłam bardzo zadowolona i zdecydowanie mogę polecić ten salon. |
|
|
|
|
Polecam salon, Sprzedawczynie są miłe i mają doświadczenie, potrafią doradzić.
W grudniu kupowałam tam nową sukienkę, którą już mogę odsprzedać. Sukienka jest z nowej kolekcji, kosztowała 1800 zł, jeśli jesteś zainteresowana to napisz, mogę wysłać Ci zdjecie może akurat Ci się spodoba :-) P.S. Mam też do niej śliczny welon z tego salonu. |
|
|
|
|
Witam w tamtym roku korzystałam z usług tego salony. Bardzo miła i fachowa obsługa. Fajne sukienki. Moja była przerabiana w salonie, fachowo i szybko. Ceny przystępne i dostałam w prezencie piękne kieliszki do szampana. Sukienkę 2 tygodnie po ślubie wstawiłam do komisu, sprzedana została na 3 dzień. Poleca.
|
|
|
|
|
byłam w salonie. pani bardzo miła ale jakoś doradzić za bardzo nie mogła, podobała mi sie jedna sukienka ale nie wiem czy tam wróce
|
|