|
|
|
piękna piosenka na pierwszy taniec weselny, zgadzacie się ze mna ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polski namber łan na liście przytulańców. Cieżko znaleźc osobę która się przy tym kawałku nie bawiła
Może dlatego się nie nadaje. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Na topie od wczoraj. Jeśli chcesz,żeby ludzie kojarzyli Twój ślub z wanną, narkotykami i Bobbim to ok.
Jak dla mnie utwór "spalony" żałobnym tonem. Po wczorajszych wyczynach wszystkich stacji radiowych,moje dziecko dostało grypy żołądkowej. Nagle wszyscy pokochali Whitney i jej kawałki. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nagle wszyscy pokochali Whitney i jej kawałki. Żebyś wiedział co się w Niemczech dzieje Errare humanum est. |
|
|
|
|
Miała kilka fanych kawałków.
Ćpała, ćpała aż się zaćpała. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Miała kilka fanych kawałków. Ćpała, ćpała aż się zaćpała. Whitney houston, Amy Winehouse, Michael Jackson i wielu innych. Jako, że taki Rysiek Riedel był artystą w nieco innej skali, o wiele mniejszej, że tak powiem to się go przedstawiało jako typowego ćpuna a światowych celebrytów próbuje się wybielać i tłumaczyć ich jako ludzi z problemami i ciężarami życiowymi. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Dla mnie Ryszard Riedel stoi duuuużo wyżej jako artysta niż Whitney Houston.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|