|
|
|
Witam,
poszukuję osoby, która upiecze tort na najbliższą sobotę - chodzi o lekki, kolorowy tort w kształcie np. dinozaura, pokryty kolorową masą cukrową. Osoby zainteresowane prosze o wiadomość na priw z podaniem ceny ( tort ok. 2 kg ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://tortzpomyslem.manifo.com/galeria
Wszystkie informacje na stronie. Koleżanka jest ze stalowej okolice sklepu MIŚ. Sam korzystałem i moge gorąco polecić. |
|
|
|
|
Dziękuję za namiary.
|
|
|
|
|
lucky day zajrzyj na pv pozdrawiam
|
|
|
|
|
a ja polecam tą Panią robiła dla mnie kilka i za każdym razem pycha i super wyglądał www.tortyani.blogspot.com
|
|
|
|
|
Także polecam p. Anię ! Świetne torty, każdego kształtu smaku i koloru Bardzo smaczne i na prawdę śliczne
|
|
|
|
|
a mi tort p.ani nie smakował co prawda ładnie wyglądał,ale w smaku nie najlepszy połowa poszła do kosza.
Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
Są gusta i guściki,ile osób tyle opinii.
Jednemu smakuje innemu nie,taka kolej rzeczy Słowa krytyki też są potrzebne,bo to mobilizuje do intensywniejszej pracyPozdrawiam |
|
|
|
|
a może mi Pan/Pani napisać o który torcik chodzi(wystarczy dekoracja to sobie przypomnę)? i ewentualne uwagi,co powinnam zmienić,prosze tutaj lub na pw dziękuje
|
|
|
|
|
Ile średnio taki tort kosztuje ?
|
|
|
|
|
Szkoda,że nie dostałam odpowiedzi,rozwiałoby to moje wątpliwości co do wiarygodności Pani/Pana opinii,bo jak wiadomo w internecie każdy i wszystko może napisać
Damian wysłałam Ci wiadomość pw. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Pani Aniu na początku chciałam powiedzieć, że jestem zachwycona wyglądem(na razie tylko tym, bo nie miałam okazji jeszcze próbować smaku) tych wszystkich tortów, naprawdę coś pięknego, gratuluję pani pomysłów, zaangażowania bo powiedzmy sobie szczerze, że nie każdy umiałby zrobić takie cuda No a teraz do sedna ;) Proszę o przesłanie mi w P.W informacji o cenach tortów, ciasta jakiegoś może kawowego. Będę potrzebować, co prawda jeszcze nie teraz, ale chciałabym sie zorientować Czekam na wiadomość. Pozdrawiam
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
Ewciaaa bardzo dziękuje
wszystkie szczegóły podaję w pw |
|
|
|
|
To ja też poproszę na pv ofertę i nr telefonu.
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja również poproszę o ofertę na pw
wydaje mi się,że owocowy będzie dobrzejszy ;) Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Ja tez bym prosila o oferte:-)))
|
|
|
|
|
Anno,słyszłam,że czynisz cuda
Potrzebuję na sobotę 18.02.2012 tort Hello Kitty, jesteś w stanie mi takie cuś upichcić? Waga do 3 kg, smak - najlepsiejszy |
|
|
|
|
CYTAT Witam, Ja polecam ta Pania, takiego torta zrobila dla naszego syna http://zetka(...)tir.html
poszukuję osoby, która upiecze tort na najbliższą sobotę - chodzi o lekki, kolorowy tort w kształcie np. dinozaura, pokryty kolorową masą cukrową. Osoby zainteresowane prosze o wiadomość na priw z podaniem ceny ( tort ok. 2 kg ) |
|
|
|
|
nonsens zajrzyj http://torty(...)tty.html
jeżeli coś w ten deseń(lub inny)to zapraszam do kontaktu(dane na górze bloga). |
|
|
|
|
CYTAT nonsens zajrzyj http://torty(...)tty.html jeżeli coś w ten deseń(lub inny)to zapraszam do kontaktu(dane na górze bloga). Zerknąłem na stronkę i co? No i kontuzja, bo szczęka opadając trzasnęła w biurko! Wow, świetne! Jak będę kiedyś potrzebował fajnego tortu, to wiem, gdzie uderzać A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Zerknąłem na stronkę i co? No i kontuzja, bo szczęka opadając trzasnęła w biurko! Wow, świetne! Jak będę kiedyś potrzebował fajnego tortu, to wiem, gdzie uderzać hehe Kilroy bo to sama przyjemność coś zrobić i jeszcze to później zjeść na dodatek jak wymyślisz jakiś szczególnie oryginalny i jaki jeszcze nie miałam okazji zrobić to już na progu Cię polubię |
|
|
|
|
Najlepsze zdjecie
i podpis Pamietam ten watek. Głowa lwa zrobila wrazenie na kazdym. |
|
|
|
|
hehe no tak... to w sumie od niego wszystko się zaczęło stąd podpis pod zdjęciem.jakby nie patrzył Pani zamawiająca wyświadczyła mi przysługę (pewnie nawet jeszcze o tym nie wie)hihi
fajnie,że jeszcze ktoś ten wątek pamięta |
|
|
|
|
A tak z ciekawości ile takich tortów miesięcznie/tygodniowo wykonujesz. Chciałbym wiedziec jakie zainteresowanie w stw jest tego typu "sztuką".
|
|
|
|
|
Powiem tak.W cukierni gdzie pracowałam czasem robiłam tygodniowo jakieś 20-30 tortów,czasem na jeden dzień było 20-30 różnych tematycznie tortów,od zwykłych okolicznościowych po wymyślne jak te moje,domowe.Czasem ktos mi pomagał,a czasem robiłam je całkiem sama od świtu do nocy.W domu robię tyle ile zdołam i ile zmieszczę w lodóweczkę
Myśle,że zainteresowanie jest duże,tym bardziej,że nie w każdej cukierni można takie torty spotkać(chodzi mi o zastosowanie tej masy do dekoracji).No i nie ukrywajmy w Stw zbyt dużego wyboru nie ma. |
|