~~podrozny | |
|
|
Podajcie prosze namiary (telefon, www) na przewoznika (bus), ktory kursuje na trasie Stalowa Wola - Warszawa (Okecie). Moze sami z autopsji znacie miejsce skad odjezdza, w jakie dni kursuje i jak rezerwowac bilet.
Dziekuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~dzika szyszka | |
|
|
Odjazd o 6 i 10.30 spod Tesco na Okulickiego (naprzeciwko dworca). Przewoźnik nazywa się ARJA, najlepiej dzwonić wcześniej i upewnić się, czy kurs się odbędzie, bo jak jest zbyt mało chętnych, to kursu nie ma;). Numer do nich 509224344.
|
|
|
~~ktoss | |
|
|
chcesz jechać na okęcie to zawiozę Cię samochodem o której Ci pasuje za 350zł
|
|
|
~~kris | |
|
|
ja za 250 woże, jak ktos chetny to pisac na forum
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
Kazdy kurs autobusowy do Warszawy obsługiwany przez PKS Stalowa Wola jedzie na lotnisko, podjezdza pod same drzwi do Terminalu. PKS jedzie do Warszawy ok 4godzin.30 minut i te autobusy co są wysyłane do Warszawy są o wiele bardziej konfortowe niż te busy. Bilet normlany na PKS kosztuje 35 zł, nie wiem ile bus kosztuje
|
|
|
~~ktoss | |
|
|
~~kris to ile Ty zarobisz jadąc do tej warszawy za 250zł? i jakim samochodem?
|
|
|
~~novm | |
|
|
Pewnie to kaszel i wozi pasazerow na bagazniku dachowym;)
|
|
|
~~maluch | |
|
|
hahaha dobre dobre
|
|
|
~~siembida | |
|
|
[nie na temat]
|
|
|
|
|
|
Nie wiecie czy dalej Ci przewoznicy jezdza do Warszawy i jaka jest cena transportu ?
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiecie czy dalej Ci przewoznicy jezdza do Warszawy i jaka jest cena transportu ? Ja dokładnie niewiem ,ale kiedyś jechałem busem, autobus wyjezdzał ze Stalowej w tym samym czasie i był pierwszy od bus na okęciu.Czas dojazdu chyba zależy od klijentów zkąd ich zabiera. |
|
|
|
|
nr do przewoznika 693 068 151
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Odgrzewam...
Patrzylem na rozklady com pl, ale zero konkretow. Jakies konkrety ?? Chodzi mi o transport do Stalowej z Okecia okolo 1-2 w nocy. Mozliwe ze cos jest z Centrum Wawy... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
moze ktos wie o transporcie na okecie ,w warszawie okolo 10-11 ,bus itp prosze o informacje z gory dziekuje
|
|
|
|
|
a skąd masz takie dane, że to ARJA? pierwsze słysze...
CYTAT Odjazd o 6 i 10.30 spod Tesco na Okulickiego (naprzeciwko dworca). Przewoźnik nazywa się ARJA, najlepiej dzwonić wcześniej i upewnić się, czy kurs się odbędzie, bo jak jest zbyt mało chętnych, to kursu nie ma;). Numer do nich 509224344.
|
|
|
|
|
a skąd masz takie dane, że to ARJA? pierwsze słysze...
Sprawdziłeś, z którego roku jest ten wpis?? - 2009 !! |
|
|
|
|
Zadzwoń na informacje PKS tel.158420320 i zapytaj. Autobus PKS Stalowa Wola o godz. 8.20 jedzie na Okęcie
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W jakiej cenie są teraz bilety do Warszawy? Pks-em Stalowa Wola.
|
|
|
|
|
43 zł
|
|
|
|
|
34 zeta -oferta promocyjnahttp://www.e-podroznik.pl/public/searchingResultsVW.do?startCity=Stalowa+Wola&forward=url&tabToken=dea0ed2c956db12899102ef799187226&toV=c%7C54041&endCity=Warszawa&fromV=c%7C73420&tseVw=regularP
|
|
|
|
|
Taki transport oferuje też Sawa Taxi. Jest to transport na żądanie, więc od Ciebie zależy, kiedy i gdzie będziesz wsiadać.
|
|