|
|
|
CYTAT Kolego podaj publicznie, sporo osób szuka kogos takiego Lata lecą, w końcu mi (może następnemu właścicielowi, to i lepiej) padnie oryginalny tłumik, jest tylko 1 ale za to wielki. W oryginał nie będę się pchał tylko może wrzucę jakiś przelot. Wtedy się na pewno przyda jakoś wirtuoz z wyobraźnią. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
CYTAT Gajowy, prawda to? bawisz się w takie rzeczy? w różne rzeczy się bawię, ale twojego auta poprostu mógłbym ci nie oddać |
|
|
|
|
CYTAT w różne rzeczy się bawię, ale twojego auta poprostu mógłbym ci nie oddać Dziupla? "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
aż w takie rzeczy to nie kilka razy już przymierzałem się do tego modelu i mógłbym nie oprzeć się chęci posiadania a jeszcze z turbinką...
|
|
|
|
|
Gajowy, jak będę sprzedawał to Ci dam znać.
Zresztą ogłoszę się też na SM. Ale nie szybko bo auto jest doinwestowane i w tej chwili mi się nie opłaca. Jeszcze LPG z wyższej półki na gwarancji. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
bardzo dobry mechanik jest przed lipą i tani on kiedys pracował volkswagenie i robi wszystko od a do z nazywa sie krzysiek kasprowicz
|
|
|
|
|
Byłem dziś u tego Fachowca w Rudniku na przeciwko cpnu.
Robiłem pół wydechu w Hondzie i facet naprawdę robi porządną robotę. Wydech dobrze spasowany, spawy porządnie wykonane, łączenia rur na przejściówkach o większej średnicy i spawanie na zewnątrz tak więc wydech w środku gładki, bez smarków do środka. Dobrane odpowiednie flansze tam gdzie trzeba, tak że wszystko pasuje super ekstra. Polecam wszystkim. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|