|
|
|
Poszukuje dobrego instruktora kat.b u którego będę mogła wykupic kilka jazd .znacie jakiegoś ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiesław bądz Tomasz Siembida z Rotransu.
|
|
|
|
|
Ja miałam dobrego instruktora, potrafi dużo nauczyć, koszt jednej godziny wynosi 35 zł
|
|
|
|
|
A masz jakiś kontakt do niego ?
|
|
|
|
|
Ja polecam p.Waldemara Skrzypczyńskiego ze szkoły Auto-motor. Fantastyczny człowiek i baaardzo dobrze przekazuje wiedzę i przygotowuje do egzaminu.
|
|
|
|
|
Ja polecam Pana Mariana Moskala z ELKI...super nauczyciel, wszystko dokładnie tłumaczy. Dodam, że zdałam za pierwszym razem (i nie sądzę aby to było szczęście...)
|
|
|
|
|
CYTAT A masz jakiś kontakt do niego ? Mam do niego numer na kom |
|
|
|
|
Jak możesz to podaj na pw
|
|
|
|
|
Ja polecam p. Wieśka Cieślę z Motosu, cierpliwy uczciwy, potrafi wytłumaczyć,zabiera na dużo jazd na Tarnobrzeg robiłam u niego cały kurs i jestem naprawdę zadowolona,pozdrawiam
|
|
|
|
|
Ja polecam z Mechanika. jest tam taka jedna dziewczyna blondynka nie wiem ale jak dobrze pamietam to chyba Katarzyna jej na imie. z tego co wiem jest wymagajaca ale dobrze uczy i kursanci od niej zdaja za pierwszym razem. sam u niej uczylem sie i zdalem bez problemowo tylko oczywiscie testy musisz sam wykuc bo sama jazda nie wystarczy ze sie nauczysz i pojmiesz co nieco ale powiem ze jezdzic to uczysz sie cale zycie i zachowywac na drodze
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam p. Wieśka Cieślę z Motosu, cierpliwy uczciwy, potrafi wytłumaczyć,zabiera na dużo jazd na Tarnobrzeg robiłam u niego cały kurs i jestem naprawdę zadowolona,pozdrawiam Kłamstewka.. Jeśli chcesz zdać prawko to nigdy nie wybieraj się do wyżej wymienionego pana ;) |
|
|
|
|
CYTAT Kłamstewka.. Jeśli chcesz zdać prawko to nigdy nie wybieraj się do wyżej wymienionego pana ;) A co miałaś konkretnego na myśli? Wychodzi na to, że będę miała z nim jazdy i zależy mi na opinii innych kursantów |
|
|
|
|
Ja również polecam P. Wieśka Cieślę z Motosu
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kłamstewka.. Jeśli chcesz zdać prawko to nigdy nie wybieraj się do wyżej wymienionego pana ;) A co miałaś konkretnego na myśli? Wychodzi na to, że będę miała z nim jazdy i zależy mi na opinii innych kursantów Ja byłam w tbg chyba 3 razy.. to moim zdaniem stanowczo za mało. Poza tym nie podoba mi się "pedagogiczne podejście" instruktora. Zreszta przekonasz się na już pierwszej jeździe. |
|
|
|
|
Jak tu sie naroilo od nowych nickow, jedni polecaja drudzy odradzaja.
Ja to polecam najpierw tych instruktorow wyslac na kurs. Gowno da jazda jezeli instruktor niewytlumaczy na kursie o co w tym wszystkim biega. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Jak tu sie naroilo od nowych nickow, jedni polecaja drudzy odradzaja. Ja tu się musiałam zalogować jak przeczytałam te posty, żeby wtrącić w tym temacie swoje 3 grosze ;) A pozostałe konta to pewnie do samych instruktorów należą ;) |
|
|
|
|
Ja byłam w tbg chyba 3 razy.. to moim zdaniem stanowczo za mało. Poza tym nie podoba mi się \"pedagogiczne podejście\" instruktora. Zreszta przekonasz się na już pierwszej jeździe. [/cytat]
''pedagogiczne podejście '' możesz coś konkretniej ... czy tak tylko Ci ''się powiedziało'' |
|
|
|
|
Dołączam się do pytania "Vanity333", co konkretnie mają oznaczać słowa "pedagogiczne podejście"? ;)
I gdybyś mogła nieco bardziej szczegółowo opisać jak wygląda kurs z tym panem, jak tłumaczy, czy jest cierpliwy itp., bo na dobrą sprawę to dalej nic nie wiem |
|
|
|
|
CYTAT Dołączam się do pytania \"Vanity333\", co konkretnie mają oznaczać słowa \"pedagogiczne podejście\"? ;) I gdybyś mogła nieco bardziej szczegółowo opisać jak wygląda kurs z tym panem, jak tłumaczy, czy jest cierpliwy itp., bo na dobrą sprawę to dalej nic nie wiem Tak jak już wcześniej napisałam naprawdę go polecam bo jest miły , i bardzo cierpliwy potrafi dobrze wytłumaczyć i nie wydziera się tak jak inni . I to nie jest tylko moja opinia bo znam kilka osób które też miały z nim jazdy i naprawdę sobie go chwalą . 'zapałka' jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz ;) |
|
|
|
|
Dzieki za odpowiedź ;) Gdybym jeszcze mogła poznać szerszą opinię 'niusi' mogłabym rozważyć wszystkie za i przeciw ;))
|
|
|
|
|
hej. Jeśli znacie jakiegoś dobrego instruktora to podajcie mi numer na p.w do niego
|
|
|
|
|
chyba sie niczego nie dowiemy
|
|
|
|
|
P. Marek Smoliński z Moto-Art jest bardzo dobrym instruktorem. Egzamin zdany za pierwszym razem
|
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam z Mechanika. jest tam taka jedna dziewczyna blondynka nie wiem ale jak dobrze pamietam to chyba Katarzyna jej na imie. z tego co wiem jest wymagajaca ale dobrze uczy i kursanci od niej zdaja za pierwszym razem. sam u niej uczylem sie i zdalem bez problemowo tylko oczywiscie testy musisz sam wykuc bo sama jazda nie wystarczy ze sie nauczysz i pojmiesz co nieco ale powiem ze jezdzic to uczysz sie cale zycie i zachowywac na drodze Dokładnie to Katarzyna Czerepak, uczyła mnie i kilku kolegów spokojna i cierpliwa Polecam! mogę podać jej numer na PW. |
|
|
|
|
P. Tadeusz Turek z Rotransu jest dobrym istruktorem, cierpliwy, dobrze tłumaczy i tego co wiem większośc kursantów zdaje za pierwszym razem. Tak jak ja
|
|