|
|
|
Witam szukam namiarów na konkretnego człowieka, który mógłby udzielić informacji w sprawie możliwości uzyskania wcześniejszej emerytury. Może ktoś z forumowiczy przechodził przez coś takiego? Czy nasi lokalni adwokaci coś poradzą czy szkoda tracić na nich czas? Chciałem pomóc ojcu , który będzie się starał o wcześniejszą emeryturę i najprawdopodobniej sprawę będzie musiał roztrzygnąć sąd pracy. Z góry dzięki .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Potrzebujesz zatem prawnika od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, a nie od ubezpieczeń. W Stalowej Woli nie ma dobrego prawnika z tej dziedziny prawa, kilku godnych polecenia jest w Rzeszowie ale nie wiem czy cię to interesuje więc jak tak to moge znaledca kontakt i napisać na forum.
|
|
|
|
|
CYTAT Potrzebujesz zatem prawnika od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, a nie od ubezpieczeń. W Stalowej Woli nie ma dobrego prawnika z tej dziedziny prawa, kilku godnych polecenia jest w Rzeszowie ale nie wiem czy cię to interesuje więc jak tak to moge znaledca kontakt i napisać na forum. Dokładnie tak , speca od prawa pracy i ubezpieczeń społecznych. Pisząc w pośpiechu nie nie byłem precyzyjny. Jak możesz to wrzuć namiary na tych prawników z Rzeszowa. |
|
|
|
|
|
|