|
|
|
Nasz patriota kandyduje w konkursie architektonicznym tyg.POLITYKA w kat.ARCYMASZKARY,komu sie on nie podoba moze zaglosowac na http://www.polit(...)kad.read
//moderowano/ - zubrstw nie pisz caps lockiem, wpisuj poprawnie linki |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
a próbowałaś kliknąć na link który wkleiłaś?
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
to sobie wpisz strone!
|
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT babcia Nasz patriota kandyduje w konkursie architektonicznym tyg.POLITYKA w kat.ARCYMASZKARY,komu sie on nie podoba moze zaglosowac na www.polityka.pl/architektura. Proponuję trochę nauczyć się wpisywać poprawnie stronki babciu http://www.polityka.pl/architektura/1523615,12,arcymaszkary-polskiej-architektury-ostatnich-dwoch-dekad.read Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
CYTAT Proponuję trochę nauczyć się wpisywać poprawnie stronki babciu Oj tam , oj tam wnusiu, za babcinych czasów nie było komputerów a na stare lata nauka , nie taka prosta sprawa
http://www.polityka.pl/architektura/1523615,12,arcymaszkary-polskiej-architektury-ostatnich-dwoch-dekad.read życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
No to wygralismy.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
a tam juz wygraliśmy- jest kilka brzydszych np siedziba TVP(Warszawa).W porównianiu do naszego Patrioty to dopiero maszkarada. Patriota w porównaniu z innymi zdjeciami nie wypada tak żle.
|
|
|
|
|
przypadki ma racje, jest dużo gorszych budowli od Patrioty (do którego ja w sumie nic nie mam). Mnie poraziła stacja Orlen
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
No , przystojny z niego gość
i musi być chyba ogólnie lubiany skoro dostał od ziomków takie nowoczesne imię TRANSFORMERS życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Najprościej jest krytykować innych..........
|
|
|
|
|
Moja 5 letnia corcia jak zobaczyla Patriote to zawolala " mamusiu patrz jaki Krasnolód !!! Jaki on jest brzydki dlaczego Go nie pomalowali? " Nic dodac nic ujac dziecko prawde powie!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Moja 5 letnia corcia jak zobaczyla Patriote to zawolala \" mamusiu patrz jaki Krasnolód !!! Jaki on jest brzydki dlaczego Go nie pomalowali? \" Nic dodac nic ujac dziecko prawde powie!!! Skoro Rzeszów ma swą słynną pi...to my mamy być gorsi Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
ach, konkurs pobudził mój patriotyzm lokalny
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Jesteśmy na WP
http://turystyka.wp.pl/gid,11237503,title,najbardziej-szpetne-obiekty-iii-rp,zdjecie,ppkqnrqor,galeria_zdjecie.html |
|
|
|
|
No niestety Patriota rozsławił nas troszkę negatywnie, ale ponoć każda sława jest dobra ;-)
|
|
|
|
|
To dopiero jest arcymaszkara. Zdj z Niska ul. Wojska Polskiego. |
|
|
|
|
Naprawdę Wam się nie podoba ten pomnik?Wiecie kogo i co on przedstawia?
|
|
|
|
|
CYTAT Naprawdę Wam się nie podoba ten pomnik?Wiecie kogo i co on przedstawia? Zombie, najprawdopodobniej Freda Mercurego któremu z pleców wyrasta olbrzymi kolec jadowy (pewnie skorpion go ugryzł i w wyniku tego zmarł, wyrósł mu ten kolec i stał się zombie. Dobra interpretacja, czy może powiesz mi że to husarz? |
|
|
|
|
Tobie to chyba trzeba postawic pomnik z Lego , zebys zakumal o co chodzi.
Trzeba miec troche wyorbazni, a jeszcze wiecej dystansu. Lepszy Transformers niz jakis Jezus na 21 metrów. |
|
|
|
|
CYTAT Tobie to chyba trzeba postawic pomnik z Lego , zebys zakumal o co chodzi. Trzeba miec troche wyorbazni, a jeszcze wiecej dystansu. Lepszy Transformers niz jakis Jezus na 21 metrów. Jakiś Jezus "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Sorry, Jakiś Jezus na 21 metrów.
tera OK ? |
|
|
|
|
Jezus,Transformers...O co chodzi?
|
|
|
|
|
CYTAT Trzeba miec troche wyorbazni, a jeszcze wiecej dystansu. Co twoja wyobraźnia tam widzi? O co tam chodzi? Podziel się wrażeniami. |
|