|
|
|
Macie jakies sposoby na zwykłe przeziębienie, no bo jasne jest że jak sie ma Grype to lepiej pójść do lekarza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Założyłem ten temat ponieważ ostatnio dostałem MEGA -katar. Fontanna lejąca się z nosa, nic nie pomagało, żadne kropelki inhalatory itd. aż wkońcu kupiłem sobie CIRRUS. Jak ręką odjął. Polecam!!!
|
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
lecznice załóż
|
|
|
|
|
CYTAT lecznice załóż bardzo smieszne |
|
|
|
|
Acti Trin w syropie na fontannę z nosa. Daje radę
Poza tym? mleko+czosnek+ miód. Ewentualnie theraflu i bezwzględnie okład z młodej piersi - uniwersalnie i zapobiegawczo |
|
|
|
|
Ja właśnie jestem chora :( Na katar biorę Otrivin, na przeziębienie i kaszel : Gripex, Pyralginę, Polopirynę S. A na kaszel rano Flegaminkę a na noc Xyzal i Diphergan... i nic mi nie pomaga :(
|
|
|
|
|
CYTAT Ja właśnie jestem chora :( Na katar biorę Otrivin, na przeziębienie i kaszel : Gripex, Pyralginę, Polopirynę S. A na kaszel rano Flegaminkę a na noc Xyzal i Diphergan... i nic mi nie pomaga :( Na katar kup sobie CIRRUS są w op. 6 tabl- ok. 14zł, a 14 tabl. ok 24 zł. Pomaga. Blokuje cały wysięk, no i nie wysusza jak kropelki- sluzówki nosa. |
|
|
|
|
Codziennie należy pić sok z czerwonych buraków.
Na wieczór wapno z witaminą C Sok z (pomarańcz+cytryna+ grejpfrut +wódka) - taki mix. POMAGA! Jak ktoś tu pisze o lekach to porażka |
|
|
|
|
Najchętniej bym się leczyła tym miksem owoców Oj kiedyś tak się leczyłam i 3 m-ce nie chorowałam lecz obawiałam się, że wpadnę w alkoholizm i przerwałam leczniczą terapię i o to skutek
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Katar , to najlepiej przeczekać bo leczony trwa 7 dni a nie leczony tylko tydzień to po kiego się truć lekami
No chyba że mleko z miodkiem ale to można i bez kataru życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
eee tam katar. w naszej przychodni zamieniaja na sraczke
cris-cros |
|
|
|
|
na grype i przeziebienia to czosnek, sok z cebuli, a z lekow to ossilococcinium co 4 h pod jezyk i z glowy ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
na katar to ja sobie sudafet zażywam ogólnie trzeba pić herbatkę z miodem i cytrynka, czosnek no i ubierać się na cebulkę.
|
|
|
|
|
Ja już miałam taką koleżankę co się czosnkiem i cebulą leczyła... nikt nie mógł wytrzymać tego jej zapachu
|
|
|
|
|
Nie za ciepłe mieszkanie ale ciepłe jedzenie, gorąca herbatka po góralsku, gorąca kobieta/y i co najważniejsze nie dać się grypie
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
osobiście mnie jeszcze nie dopadło... nie biorę żadnych witamin, żona już kicha katar, woli autem się poruszać - praca - dom, ja codziennie robię 14 km rowerkiem praca - dom i nie powiem lekko nie jest dziś rano była porażka paluchów nie czulem i moze to jest lekiem na wirusy
|
|
|
|
|
CYTAT na grype i przeziebienia to czosnek, sok z cebuli, a z lekow to ossilococcinium co 4 h pod jezyk i z glowy ;] Oscillococcinum to po pierwsze nie lek, tylko preparat homeopatyczny, a po drugie to nie wiem, po co stosować cukier z tubki, skoro można zwykły z cukiernicy. Działanie takie samo, tylko że taniej... A psychopath is better than no path |
|