|
|
|
W moim otoczeniu utarł się pogląd, że mieszkają tam ludzie życzliwi i dobrotliwi, tacy "dobrego serca". Czy zgadzacię się z tą opinią ?
Pytam, bo zamierzam zamieszkać w Wydrzy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grębów jak najbardziej ,ale Wydrza lepiej się tam nie pchaj.
|
|
|
|
|
Właśnie rozmawiałem na ten temat z jedną Panią zamieszkałą w Wydrzy i tak mi powiedziała "nie pisz że chamy bo to niekulturalne określenie, napisz że, ludzie są złośliwi, zawistni, zawzięci itp.",- zostawie bez komentarza opinie tamtejszej mieszkanki.
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT W moim otoczeniu utarł się pogląd, że mieszkają tam ludzie życzliwi i dobrotliwi, tacy \"dobrego serca\". Czy zgadzacię się z tą opinią ? Pytam, bo zamierzam zamieszkać w Wydrzy Szczęściarz widzieliśmy ogłoszenie że chciał ktoś z wydrzy zamienić dom za mieszkanie w bloku, heh, ale nasze posrane sądy od 5 lat nie potrafią przeprowadzić sprawy majątkowej o moje mieszkanie i wciąż nie mogę nim dysponować życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
CYTAT W moim otoczeniu utarł się pogląd, że mieszkają tam ludzie życzliwi i dobrotliwi, tacy \"dobrego serca\". Czy zgadzacię się z tą opinią ? Wszędzie są tylko tacy...Całe stada po wioskach i w miastach. Po zachowaniu ich nie poznasz,bo dość skutecznie się ukrywają. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ja mam tylko jednego sąsiada i żyć nie daje choć jeszcze tam nie mieszkam Zależy jak się trafi. Mi się tak trafiło, że nie mogę zbyt głośno mówić na swoim podwórku
|
|
|
|
|
Za to Ja ma złotgo sąsiada
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Za to Ja ma złotgo sąsiada to go schowaj bo Cijeszcze go kto ukradnie życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Jestem przekonany, że powitają mnie tam z radością jako nowego mieszkańca i sąsiada.
|
|
|
|
|
No i zapewne z obuchem pod sklepem. Wiem, co mówię
|
|