|
|
|
Witam, poszukuję dobrego i solidnego stolarza do zrobienia drzwi wewnętrznych. Z góry dz za informacje :-)
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
MP Drzwi Michał Partyka, 509 877 599
Antoni Kozłowski Kosin, 15 8310225 Wiesław Niemiec, 601 249 835 Stolarnia ADAM, (015) 845 37 13 ;) |
|
|
|
|
Wielkie dzięki :-)))
Patrzyłam na podobny temat - meble na wymiar - i ktoś wymienił eurocraft. Jacy oni są? Na stronie super wyglądają ich realizacje a jak cena? Przystępna? Ktoś korzystał z ich usług? Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
Na Pana Grześka nie można narzekać jeśli chodzi o wykonawce gorzej jeśli chodzi o posiadanie go jako klienta. Ale zdecydowanie Stolarnia ADAM albo Michał Partyka ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Wielkie dzięki :-))) Patrzyłam na podobny temat - meble na wymiar - i ktoś wymienił eurocraft. Jacy oni są? Na stronie super wyglądają ich realizacje a jak cena? Przystępna? Ktoś korzystał z ich usług? Jeśli chodzi o firmę Eurocraft to naprawdę polecam.Terminowi,rzetelni a wykonanie nie pozostawia nic do życzenia.Jesta to szczera opinie nie reklama,ponieważ posiadamy meble kuchenne,które wyszły z pod ręki pana Grzegorza. Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Polecam bardzo solidną firmę z terenu Stalowej Woli "Jantar " duży zakres uslug w zakresie stolarki budowlanej
http://www.jantar.go3.pl/ |
|
|
|
|
Ja polece pana Leszka Staszałka mieszka koło klasztoru.
Nie jest terminowy bo maswoje lata i ma czas. Nie jest tani bo robi z dobrego drewna i na dobrych materiałach. ale drzwi na lata gorąco polecam. www nie ma bo roboty ma sporo na co mu to "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Ja polece pana Leszka Staszałka mieszka koło klasztoru. Nie jest terminowy bo maswoje lata i ma czas. Nie jest tani bo robi z dobrego drewna i na dobrych materiałach. ale drzwi na lata gorąco polecam. www nie ma bo roboty ma sporo na co mu to Jacek masz może do Pana Leszka adres albo nr telefonu ? |
|